- Kommersiell markedsføring -

Skal du handle julegaver fra din egen pult, sofa eller fra sengens lune omfavnelse så er det ingen tvil om at det er noen dager det lønner seg mer å handle på enn andre.

For den som var klar med kredittkortet så var det selvfølgelig black friday som var dagen hvor man gjorde de aller største kuppene, men det er ikke den siste dagen hvor du kan gjøre kupp.

Postens frist for å sende pakker i Norge er 16.desember, onsdagen før den siste helgen før julaften. Det er en dag hvor nettbutikkene vil prøve å få flest mulig til å handle de siste gavene. Det betyr mange rabatter, salg og tilbud. Spesielt på de varene som butikkene har for mye igjen av. Spesielt på leker ser man store salg på denne dagen.

Få oversikt over nettbutikker her

Det er også allerede avslørt fra internasjonale kilder at det vil være salg på Xbox One og Playstation 4 på 16.desember 2015, men om det også skjer i Norge kommer nok litt an på hvor mye de norske butikkene har solgt.

Når det gjelder klær er det helgen etter siste frist som er den store salgsdagen, altså fra og med 18.desember. Det er da ikke klær man får til jul, men for eksempel nyttårsfesten.

For den smarte julegaveshopper er det greit å sjekke alle butikkene som har såkalte dagstilbud fram til jul. Dette er ofte så gode tilbud som man kan få, selv på salg før og etter jul.

Og når romjulssalget begynner? Etter det vi erfarer snakker vi om den 20.desember, altså 4 dager før julaften. På nett, altså.

CoolStuff– har kalendertilbud hver eneste dag. Sjekk hva som gjemmer seg bak dagens luke her.

CDON – har kalendertilbud og mye annet moro. Sjekk her for å gå til kalenderen.

Stormberg – nye premier og tilbud hver eneste dag. Sjekk kalenderen her.

Yves Rocher – har kalendertilbud daglig. Her er kalenderen

Bangerhead – nye tilbud og annet hver dag. Sjekk kalenderen her. 

Babyshop – nye store tilbud hver eneste dag. Her er kalenderen som gir kupp for alle med barn.

Blush – gode tilbud i deres kalender også. Her finner du den. 

Eleven – gode tilbud og tips i deres kalender. Her finner du den. 

Hotels – har 12 dagerskalender med supertilbud. Her finner du den.

Lekmer – daglige tilbud. Her finner du den

Proshop – store premier med bærbar til 25 000 som hovedpremie. Her finner du kalenderen