- Kommersiell markedsføring -

Noen julegaver er rett og slett bedre enn andre julegaver, og det er disse vi presenterer her. Dette er kremen av kremen, de beste av de beste gavene som kan ligge under juletreet eller plassert i julesokken. Gaver som rett og slett ikke slår feil. De beste julegavene julen 2015.

Vi mener at årets julegaver er praktiske ting som har med vår nye beste venn å gjøre: De smarte telefonene. I tillegg til de litt dyrere variantene av det vi ellers kjøper og kaster når det går i stykker. Om det er av miljøhensyn eller økonomiske hensyn kan man egentlig velge selv.

ladingen

Strøm på telefonen

Det er ingen tvil om at det kanskje største hverdagsproblemet for flest folk er batteriet på de smarte telefonene. For de som har en Apple iPhone 6 så er LifeProof Fre Power en super gave. Ikke bare er det et ekstremt slitesterkt deksel til telefonen som beskytter mot støt, fallskader, snø og slaps, det er også en innebygget nødlader som dobler batteritiden. Rett og slett den perfekte gaven til den mobilavhengige med en Apple iPhone 6. Her finner du LifeProof Fre Power.

En universal nødladerbank er GP PowerBank 10000mAh. Den har to USB-uttak så du kan lade to dingser samtidig, og er så kraftfull at du kan få fullt batteri på begge. Denne passer til alle smarte dingser som nettbrett og mobiler. Her finner du GP PowerBank 10000mAh. Den kan lade din smarte telefon opp til 6 ganger. Som en ekstra gave til denne er den perfekte kabelen – 3-i-1 USB-kabel en fin ting å legge på. Dette er en kabel med tre uttak. Det vil i praksis si at man kan lade enda mer med en nødlader.

Den stilrene nødladeren finner man i Power Stone Bank, som også kan brukes til alle smarte dingser. Den store versjonen har også to utganger, og er et veldig godt alternativ til GP Powerbank, og har også et stilig design. Denne kan også lade din telefon opp til 6 ganger.

Det hjelper likevel lite å ha nødlader om man ikke har kabel, og der er NomadKey løsningen. Nøkkelknippe som også er lader for mobilen eller lesebrettet. Her finner du NomadKey. Eller hva med en lommebok som også lader telefonen? Finnes både til iPhone og alle andre telefoner. For familien som skal lade alt samtidig er Charge Pit løsningen.

Her finner du LifeProof Fre Power for iPhone 6

Her finner du GP PowerBank 10000mAh (for alle telefoner og nettbrett)

Her finner du 3-i-1-kabelen

Her finner du Power Stone Bank

Her finner du NomadKey

Lommebok som lader telefonen (Android/Windows-telefoner)

Lommebok som lader telefonen (iPhone)

Her finner du Charge Pit

mobilen

Smarte dingser og klokker til telefon og lesebrett

Det er slik at mobilen har blitt vår viktigste eiendel, og viktigere blir det faktisk med disse dingsene her. Slik som Fibaro Starter Kit, en mulighet til å gjøre huset mye smartere. Gaven er en fin gave fra familien til familien, eller til en eldre del av familien. Med denne kan man slå på at lys går automatisk på hvis en dør åpnes, at varmeovner automatisk går på eller bare styre hjemmet fra en app på telefonen. Her finner du Fibaro Starter Kit.

Smarte klokker virker med smarte telefoner, og Pebble Time Steel er en av våre absolutte favoritter. Det som er spesielt med Pebble er at den virker både med Android-telefoner og med Apple-telefoner (iPhones, altså). Sjekk ut den kule klokken her. For den som har iPhone er det vel nok Apple Watch som lokker mest. Den finner du her. For den som har Android kan man gjerne vurdere Motorola Moto 360 (2nd gen).

For familien som har små eller venter små er Withings Smart Baby Monitor perfekt, en babycall med video for smarttelefonen din (iPhone). Smart er også Withings Wireless Blood Pressure Monitor, for den som vil ha kontroll på blodtrykket.

En litt rimeligere dings til mobilen er Phonescope mobilkameraobjektiv, for den som liker å ta mange bilder. Smart og rimelig er også Bluetooth sopphøyttaler, en liten høyttaler til mobilen som også kan brukes som støtte. Perfekt for den som vil se tv på mobilen. Ellers er alltid cover til mobilen en god gave, og et godt utvalg finner du her. 

En annen god gave er mobilcover fra designere. Vår favoritt er coverne fra Day Birger Et Mikkelsen og By Malene Birger. 

Seriøs på lydfronten kan man også være med Sennheiser Momentum G M2 for Android, kåret til årets produkt i Europa av EISA 2016-16. For de med Apple-telefoner er det en versjon med litt andre knapper. 

Her finner du Fibaro Starter Kit – det smarte hjem

Her finner du Pebble Time Steel (Android og iPhone)

Her finner du Apple Watch

Her finner du Motorola Moto 360 (Android)

Her finner du Withings Smart Baby Monitor

Her finner du Withings Wireless Blood Pressure Monitor

Her finner du Phonescope mobilkameraobjektiv

Her finner du BlueTooth sopphøyttaler

Her finner du mobilcover fra Day Birger Et Mikkelsen

Her finner du mobilcover fra By Malene Birger

Her finner du Sennheiser Momentum G M2 for Android

Her finner du Sennheiser Momentum standard

mobiles

De beste mobilene

Den kan diskuteres både fram og tilbake hvilke telefoner som er best. Svært mange i Norge sverger til Apple iPhone, og den nye 6S har også fått svært gode kritikker. Den koster likevel skjorta hvis du skal ha nok minne (nei, 16gb er ikke nok). En mye rimeligere variant av smarttelefon, som gjør alt du trenger og litt til er Huawei P8lite. Dette er telefonen som flere av oss selv bruker, og den gjør alt du trenger av en god smarttelefon til en brøkdel av prisen. Storebror-utgaven, P8, har faktisk vunnet pris som årets beste smarttelefon i Europa. Den har halve prisen av Apple iPhone.

En annen testvinner er Samsung Galaxy S6 Edge. Det er en vakker og kraftig telefon.

Her finner du Apple iPhone 6S

Her finner du Huawei P8Lite

Her finner du Huawei P8 (med 32gb minnekort i tillegg)

Her finner du Samsung Galaxy S6 Edge

mykepakker

Myke pakker som fungerer

Det er slik at myke pakker kan være svært bra, og være sikre vinnere. Spesielt hvis man tenker seg litt om på hva man kjøper. Helt supermyke er de ikke, men gode å ha på beina er de – Nike Sneakerboots. Her har Nike brukt alt de kan fra joggesko, og overført det til boots du kan bruke om vinteren. Perfekt. Etter å ha tatt en pause fra under buksene til folk flest på noen år er nå også Calvin Klein-undertøyet virkelig tilbake, og selv om det ikke er standardgaven superundertøy er det supert, om man spør oss.

Det er heller aldri feil å gå for et skjerf fra Polo Ralph Lauren. Norge er et kaldt land, og kvalitetsskjerf er alltid bra.

og alltid: Superundertøy. 

Her finner du Nike Sneakerboots

Her finner du Calvin Klein-undertøyet

Her finner du Polo Ralph Lauren-skjerf

Her finner du superundertøy

alt

De perfekte, mindre gavene

For den reiselystne, den fortsatt unge til sinns eller i alder eller den som fortsatt vil lære og oppleve er de forskjellige Scratch-kartene perfekte gaver. Dette er lettest forklart som skrapeloddkart. kartene finnes i tre utgaver. Scratch Map Eventyr er kartet for den som vil oppleve det spennende og unike i verden. Du har også originalutgaven i en luksusversjon og normal versjon. Det er et vanlig verdenskart hvor det er fokus på hovedsteder.

Her finner du Scratch Map Eventyr

Her finner du Scratch Map Deluxe

Her finner du Scratch Map Original

En gave som vil glede både mange små og store er Star Wars: Original Trilogy (altså de tre originale filmene) på Blu-ray. I motsetning til veldig mye annet kan man kun kjøpe noen relativt dyre versjoner digitalt av disse filmene på nett. I tillegg er versjonene i såpass god stand at mange Star Wars-fans vil elske å få dette til jul. Det finnes etter hvert i svært mange forskjellige aldre.

Her finner du Star Wars Original Trilogy på Blu-ray

Så kan vi fortsatt anbefale det vi tidligere har omtalt som verdens smarteste lommebok, den norske lommeboken som blir din venn for livet: Exentri.

Her finner du lommeboken

fordesma

For de små

Skal du virkelig kjøpe den store gaven til barna som elsker Frost så er Disney Princess Frozen-dukkehuset tingen. Noe rimeligere er Lego-versjonen, men den er også mindre. Det er nok også barn i mange aldre som vil elske Playstation 4 1TB. Vi er også veldig store fans av Disney Infinity 3.0, som er moro for mange aldre.

Siden det kommer en ny Star Wars-film så er det også snakk om mye innenfor Disneys verden du kan kjøpe her. Litt større barn vil elske Lego Construction-versjonene av kjente Star Wars-figurer. De litt mindre kan forelske seg i Kylo Ren’s Command Shuttle. 

Og, selv om det kanskje ikke er det alle barn ønsker seg, så er ullklær en veldig, veldig smart gave. Spesielt disse fra Polarn O.Pyret. 

Her finner du Disney Princess Frozen-dukkehuset

Her finner du Lego Disney Frozen-isslottet

Her finner du Playstation 4

Her finner du Disney Infinity 3.0

Her finner du Lego Construction Luke Skywalker

Her finner du Kylo Ren’s Command Shuttle

Her finner du Polarn O.Pyret-ullklær

diverse

For den som har alt

Det finnes hårbørster, og så finnes det Maison Pearson. Dette er hårbørstenes hårbørste. Høykvalitet og en garantert vinner under juletreet for hun (eller han) som vet å like luksus og det aller beste. Noe rimeligere er Tangle Teezer, som er hårbørsten for alle som har opplevd floker i håret.

En annen ting man aldri kan få nok av er pinsetter, og den elegante luksusutgaven av Tweezermans perfekte pinsett med Swarowski-krystaller er en sikker vinner. Det kan også være aktuelt å vurdere juleparfymen til Burberry – My Burberry. Limited Edition, så denne får man bare denne jula sies det.

Et skikkelig stilig kvalitets-barberingssett er også en veldig fin julegave. Vår favoritt er Gold Dachs-settet. 

For den som har alt er også PacSafe-reiseveskene en veldig god gave. Dette er smarte reisevesker i forskjellige størrelser hvor det er skjulte lommer og gode løsninger for den som skal ut på reise. Gode gaver til både små og store.

Selv om ikke alle vil være like glade i det er det veldig mange, spesielt de over en viss alder, som vil like retrokonsollen som kan spille spill fra Nintendo, Super Nintendo og Sega Mega Drive på samme konsoll. Eventuelt bare et smartboard – som for mange er årets gave, men som vi nok kan si passer best om sommeren i vårt land.

Ellers kan du satse på disse tøflene med Star Wars-motiv. Så har man alltid bruk for noen nye earplugs, altså hodetelefoner man kan putte inn i ørene. Slik som disse fra Happy Plugs.

Vi er også veldig glade i hodetelefonene fra AKG – AKG Y55.

Her finner du Maison Pearson hårbørste

Her finner du Tangle Teezer

Her finner du Tweezerman pinsett med krystaller

Her finner du My Burberry-parfymen

Her finner du Gold Dachs-barberingssettet

Her finner du PacSafe-reiseveskene

Her finner du retrokonsollen

Her finner du smartboard

Her finner du Star Wars-tøflene

Her finner du Happy Plugs hodetelefoner

Her finner du AKG Y55

tvhverdag

Den nye TV-hverdagen

Gammeldags, lineær TV er vel, gammeldags. Nå kan du få en moderne, super tv-hverdag med en super dings som den nye Apple TV eller den splitter nye Google Chromecast. Begge dingsene lar deg se på strømmetjenestene, YouTube og mye annet på din vanlige tv. Så kan du kjøpe et abonnement på Viaplay og TV 2 Sumo til familien, deg selv eller noen som fortjener det.

Her finner du Apple TV

Her finner du Google Chromecast

Her finner du Viaplay

Her finner du TV 2 Sumo

Sjekk flere nettbutikker hvor du kan kjøpe julegaver her