- Kommersiell markedsføring -

Den perfekte starten på dagen, lager du helt selv!

Deilige, sunne og fargerike juicer er en nydelig måte å starte dagen på. For ikke å snakke om at en nypresset juice hjelper kroppen med den naturlige renseprosessen.

Nå vet de fleste at juice og smoothier som vi kjøper i butikkene, ikke er så sunne som vi trodde. Mange forbrukertester avslører at flere varianter inneholder like mye sukker som brus. I tillegg kan en juiceboks her og der utgjøre en vesentlig sum i løpet av måneden.

Søker du på juice-oppskrifter, finner du utallige varianter som skal hjelpe med alt fra gusten hud til sterkere hår og negler og juicer som styrker kroppen innenfra. Derfor bør du unne deg og resten av familien en juicemaskin!

juice

Hjemmelaget smaker alltid bedre

En grønnkål-juice skal ikke forbindes med sukker og ulike E-stoffer, men med et energiboost. Et glass fylt med vitaminer, mineraler og fiber er det vi assosierer med hjemmelaget juice. Har du lyst å gi kroppen mer energi, fylle på vitaminbegeret og kanskje redusere vekten litt før jul, kan en juicepresser være den perfekte gaven du gir deg selv. Vi har valgt ut 2 modeller; en for dem som ønsker en rimelig variant og en for deg som vil ha det råeste på markedet.

JuicerBudsjett

Juicepresseren er både rask, effektiv og passer til frukt og grønnsaker. Denne modellen fra Andersson er utrustet med en fruktkjøttbeholder som sørger for at fruktkjøttet ikke kommer med i juicen din. Dersom du er glad i fruktkjøtt og ønsker mer tekstur i drikken din, kan du enkelt ta bort fruktkjøttseparatoren.

Juicepresseren gjør all jobben for deg, slik at du slipper å kutte opp ingrediensene du vil bruke. Putt inn hele frukt- og grønnsaksbiter i presseren og den lager juicen selv.

Ta en nærmere titt på den her.

Luksusphilips-hr188231(218557)_Normal_Extra-5

Juicemaskin fra Phillips er en veldesignet maskin som sørger for at juicen din er fylt med næring og vitaminer. Med denne juicemaskinen kan du presse en stor mengde frukt og grønnsaker kontinuerlig i 30 minutter. Takket være en kanne på 1,5 liter har det aldri vært enklere å servere juice til mange. Du kan lage sunne juicer med høyt næringsinnhold fra myke frukter som tomater, granatepler og vindruer.

En stillegående motor og en dryppstopper som forhindrer at de edle vitamindråpene havner noe annet sted enn i glasset, gjør denne til en sikkert vinner på mange kjøkken.

Du kan lese mer om den her.

Se flere kjøkkenmaskiner på NetOnNet.