- Kommersiell markedsføring -

Perfekt til festligheter og aktiviteter.

Vi har selv testet denne, og til en pris på under 2000 kroner lager den mye lyd for penga. Lang batteritid, men skal du ha den med for en helg uten tilgang på lading, bør du kjøpe med et ekstra batteri.

Med enkel tilkobling til mobilen, samt mulighet for lading av smarttelefonen – er dette sommerens must have. Dette er høyttaleren som vil din beste venn på utendørsfesten, i parken, på stranda og på hytta. Med så mye trykk at selv den dårligste rockefot vil få føling.

Noen ting er rett og slett tøffere enn andre ting, og høyttaleren Vooni CityRocker er en av de tingene. Denne høyttaleren er som en rullekoffert, men bare med MYE lyd.

Nå bestiller alle denne her – til en overkommelig pris!

 

2fa40cd7eea76f8c26e3a8585de2835b

 

Koble til telefon, mp3-spiller eller nettbrett ved hjelp av blåtann eller AUX-kabel. Fyldig lyd med fungerende bass, selv på høyt volum.

Spilletiden på batteri er på rundt 12 timer, og den har også inngang til mikrofon eller instrumenter. Du kan til og med stille lyden på mikrofonen og lyden for seg så de som vil synge over hitsene kan justeres i forhold til sangstemmen.

Sjekk den virkelig tøffe høyttaleren her