- Kommersiell markedsføring -

maker3708bddc4de93e8494742e8fb0092afcHusker du de små filmene som du kunne lage selv med gamle videokameraer? Eller drømte du en gang om å lage egne animasjonsfilmer?

Med det supre settet Ani-Mate Filmsett så blir det veldig enkelt, noe vi kan skrive under på.

Vi testet settet med to fem år gamle tvillinger og en ivrig far. På 1-2-3 hadde vi satt opp selve settet med en støtte for smarttelefon, lastet ned en app (det finnes svært mange både gratis og betalte i appstorene til Android og iOS). Så begynte man å lage figurer med modell-leiren som var med, og forskjellige såkalte props. Veldig enkelt, og det geniale var selvfølgelig at man hadde en scene som gjorde at det ser mer eller mindre ut som en halvveis profesjonell film.

For 199 kroner var det i hvert fall timesvis med leke og gøy. Enkelt å sette opp, veldig enkelt å bruke – og utrolig engasjerende. På under en halv time ble fem filmer laget, og flere kommer nok etter hvert.

Sjekk ut Ani-Mate filmsett her

Her kan du se første film, laget med to fem år gamle jenter på noen få minutter. Lyden ble spilt inn etterpå, men man kan spille inn med lyd mens man bruker settet i flere apper.

Her finner du filmsettet