- Kommersiell markedsføring -

FullSizeRender-1-300x225Vått hår er ingen god kombinasjon med verken det å sette seg inn i bil, legge seg eller ta en tur på et spisested. Bading hører med til sommeren, og kombinasjonen kan ofte føre til utsettelse av spising akkurat da de yngste holder på å dø av sult, eller det finnes sterke argumenter for å prøve å komme foran køen og ikke bak den.

Løsningen er det rett og slett geniale Towel Twister. Dette er et håndkle i mikrofiber, du vet det samme som er i de klutene man bruker på kjøkkenet eller for å vaske gulvet. Ok, kanskje visste du ikke det. Uansett: Mikrofiber er et stoff som trekker til seg det våte raskere enn vanlige håndkleder. Syv ganger sin egen vekt trekker det til seg vann. Se nærmere på det her.

Det er heller ikke alt. I tillegg er det et elastisk bånd i håndkledet som gjør at det kan pakke inn alt håret på hodet, og det hele festes i bakhodet. Strålende supert som gjør at man kan gå rett fra bading til bil eller spising, mens håret tørker superraskt. Håndkledet gjør også eventuell føning mye raskere i etterkant.

Uansett alder er dette genialt, og perfekt å ha med på ferie eller på stranda i sommer.

NB! Nå får du 3 for 2 på dette superhåndkledet. Kjøp nå før det blir tomt før sommeren!

Her finner du håndkledet