- Kommersiell markedsføring -

Enten det er kaldt ute, man har dårlig tid eller rett og slett bare skal holde vått hår unna alt annet så er det fint å lage en liksomturban av håndklær.

Eller rett og slett eie Turbie Twist hårhåndkle.

Første gangen vi så denne geniale oppfinnelsen var på ferie i det store sydenlandet hvor små og store badet, kom opp av bassenget og vips, komma snurr plutselig brukte en genial håndkledings som pakket inn håret før man gikk rett inn i restauranten eller bare la seg ned for å slappe av.FullSizeRender

FullSizeRender (1)Lite visste vi, før vi fikk testet det, at håndkledet ikke bare var genialt enkelt å pakke inn håret med. Ok, først en forklaring av det: Du setter håndkledet på hodet som en lue, drar i en elastisk strikk og så snurrer du håret inn i håndkledet på 1-2-3.

Men så kom overraskelsen: Det hele er laget i mikrofiber, slik som i de vaskeklutene ja. Det vil si at håret tørker også fortere enn ellers.

Vi skal ærlig innrømme at denne oppfinnelsen ikke er noe for de som prøver å vinne konkurransen om å komme først til månen, eller allerede har landet der. Derimot, for små og store med litt lengre hår er det mer enn bare litt genialt.

Helhjertet anbefalt til en veldig lav pris. Også av våre to testpersoner på fem år. Og til en pris på 129 kroner er det faktisk bare å si: Løp og kjøp, og si farvel til vått hår i øynene eller – for den sakens skyld få mye raskere tørt hår. Enten det er hjemme, på trening eller på tur.

Sjekk det her