- Kommersiell markedsføring -

På grunn av mobilen og sosiale medier har interessen for fotografi vokst enormt de siste årene.

Vi knipser bilder av alt – hele tiden. Venner, festlige øyeblikk, selfies, og mat – ut på sosiale medier med det. Men hva skjedde med fysiske bildene som skal vare?

Nostalgisk med moderne vri

Vi elsker Instagram, men stadig flere kjenner på savnet etter bildene du kan holde og ta i. I dag er de færreste flinke nok til å printe ut sine digitale bilder, og begrepet fotoalbum har begrenset seg til en mappe på Macen.

13c38d9797975226acda8bc7d9d952fe

Så enkelt og praktisk

Vil du kunne lage fotoalbum eller henge opp ferieminnene på kjøleskapet men bare tanken på å bære på tung speilreflekskamera, gjør at du ombestemmer deg raskt?

Det er et ork å hele tiden passe på det dyre utstyret. Ja, vi skjønner problemstillingen godt. Derfor vil vi tipse deg om dette herlige kameraet fra Fujifilm!

Mini 8 er sistemann i rekken til instant-kameraer av legendariske Fijifilm. Omtalene skryter den lille polaroid-kameraet opp i skyene på grunn av brukervennlighet og design.

Nettsider og brukere av instant-kameraet er i tillegg begeistret over bildekvaliteten. Det er derfor ikke rart at Mini 8 havner på listen over bestselgere verden over.

Mini 8 vil garantert få deg til å ta knipse bilder og være kreativ med resultatet. Nettbutikken har fargene blå, lilla, gul, mørkerosa, luserosa og svart på lager. Her finner du alle kameraene. 

Bevar ferieminnene

Lag fotoalbum, scrapbook eller koselig kort. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Kameraet Mini 8 er enkelt å bruke, det har automatisk lysjustering og velger selv en egnet lysinnstilling for bildet. Hvis du vil endre den, vrir du bare på objektivet for å stille inn eksponeringen du vil bruke, og så er det bare å knipse i vei! Bildene fremkalles på flekken og kameraet er klart for neste mulighet til å ta et bilde.

DIY- prosjekter

Se etter DIY- ideer på nett. Det er så mye morsomt du kan lage med bildene dine. Hva med å pynte opp kontorkroken med en aldri så liten bilde-vimpel?

Klokken på veggen kan få en ansiktsløft eller har du et verdenskart hengende på veggen? Dokumenter reisene dine på en artig måte!

Her kan du lese mer om Mini 8