- Kommersiell markedsføring -

Bestill testvinneren Neato XV-Signatur Pro til spesialpris nå. Da slipper du å støvsuge neste helg.

CDON.COM tilbyr nå denne testvinnende robotstøvsugeren til spesialpris, 3090 kroner. Dette er ikke stort dyrere enn en vanlig støvsuger fra en kjent merkevare.

Les mer om tilbudet, se bilder og bestill støvsugeren her.

Derfor bør du kjøpe robotstøvsuger

Men hvorfor skal jeg egentlig kjøpe en robotstøvsuger? tenker du kanskje.

Vel, her er fire særdeles gode grunner: 1)  Leiligheten din kommer til å bli rengjort oftere. 2) Du slipper å gjøre jobben selv. 3) Om du er i et parforhold, slipper du krangling om hvem som støvsugde sist (gjelder også kollektiv). 4) Du slipper å bruke penger på vaskehjelp.

Ifølge produsenten er den helt spesielle Neato-modellen den eneste robotstøvsugeren som effektivt kan konkurrere med de moderne tradisjonelle støvsugerne. Den har blant annet vunnet beste budsjettvalg 2015, der pris og kvalitet er gjeldende faktorer.

Neato XV-Signatur Pro har sterk sugeevne kombinert med et raskt og effektivt navigasjonsystem, som gjør at støvsugeren fungerer vesentlig bedre enn konkurrerende produkter på markedet.

Neatomodellen er av få robotstøvsugere som effektivt kan konkurrere mot de moderne, tradisjonelle støvsugerne. Forskjellen er at den også støvsuger for deg.

Slik virker Neato XV-Signatur Pro

Robotstøvsugeren er laserstyrt, hvilket betyr at den automatisk kjører fra rom til rom, støvsuger nær kanter og hjørner og forsiktig rundt møbler og andre gjenstander.

Den intelligente sensoren sørger for at støvsugeren gjenkjenner trapper, slik at robotstøvsugeren ikke kjører over kantene. Dersom støvsugeren holder på å bli utladet, kjører den automatisk tilbake til ladestasjonen for å lades opp. Når robotstøvsugeren igjen er ladet, kjører den tilbake og fortsetter rengjøringen samme sted som den stoppet.

Magnetisk spesialtape

Sammen med støvsugeren får du en magnetisk tape. Denne brukes som en virtuell vegg og definerer områdene der du ikke vil at robotstøvsugeren skal kjøre. Magnetbåndet er unikt for Neato robotstøvsugeren og operer uten strøm, i motsetning til vanlige «lys-vegger», som brukes av mange andre konkurrerende merker på markedet.

Toppmodellen vi presenterer her er utstyrt med husdyr- og allergifilter, samt en avansert Helix-pensel som sikrer optimal rengjøring av rommene robotstøvsugeren arbeider i.

Se bilder og les mer om produktet her!

tøfler

Tøff, men ingen tøffel!

Rengjøringstøfler (79,-)
Her er alternativet dersom du ikke vil bruke 3000 kroner på en støvsuger.

Med disse vasketøflene kan du gjøre din eller konas jobb litt mer spennende, og de funker faktisk!

Tøflene er utstyrt med mikrofiber-kluter på undersiden (akkurat som mopper).

Tre derfor en tøffel på hver fot, og ta deg en rusletur rundt i huset, så blir det skinnende rent der du går.

NB: Vi anbefaler å bestille flere sett dersom du bor i kollektiv!

Les mer om rengjøringstøflene her.