- Kommersiell markedsføring -

ThinkstockPhotos-185663671Mesteparten av det du kjøper av elektronikk, dingser, klær og mye annet er produsert i Asia. En stor andel i Kina.

Når du kjøper disse produktene går de gjennom tre, fire og ofte fem ledd før du betaler for det. Det som i Kina koster noen få kroner blir til hundrelapper når alle på veien skal ha sin andel.

Varen koster kanskje ti kroner fra produsent, men så skal alle ledd etter det tjene. Firmaet som selger videre varen skal tjene nye 10 kroner. Så skal frakten ha sitt, importøren til Europa dobler så dette – og man er fort oppe i ett hundre kroner. Til slutt skal butikken ha det dobbelte av det igjen, og en vare som kostet 10 kroner fra produsenten koster 200 kroner for deg,

Takket være nettet, fri frakt og tollgrensen som er økt kan du handle veldig mye av disse dingsene direkte fra Asia, og Kina. Rett fra produsent, og med fri frakt og full dekning på alt.

Her kan du handle elektronikk og dingser direkte

Her kan du handle klær, smykker og sko direkte

 

AliBaba – verdens største nettbutikk

Alibaba gikk på børs i USA med det største braket noensinne.

For 15 år siden ble Alibba i ettromsleiligheten til den tidligere engelsklæreren Jack Ma i den kinesiske byen Hangzhou. I starten var selskapet en nettside som hjalp kinesiske eksportører med å få solgt sine varer internasjonalt.

Så ble det utrolig mye mer.

Gründeren bak den kinesiske nettgiganten Alibaba, Jack Ma, er etter selskapets børsnotering sist uke blitt en av Asias rikeste personer. Så hvorfor denne store suksessen? Hva er det som gjør at tusenvis av nordmenn og millioner av mennesker handler på deres nettsider?

Svaret er enkelt. Man kjøper direkte fra produsent. Ikke fra importøren i Europa. Ikke fra en utenlandsk nettbutikk, men direkte fra den som produserer varene i Kina. Oversatt betyr det at prisene er svært lave. Vi nordmenn kan handle fra Alibaba gjennom deres AliExpress.

Se de rett og slett utrolige prisene her