- Kommersiell markedsføring -

Vi lever i en verden hvor teknologi har tatt over de fleste aspekter av våre liv.

Store deler av vår hverdag styres av data, fjernkontroller, telefoner eller apper.  Stadig nye dingser og leker dukker opp på markedet og gjør livene våre enda enklere. Vi forventer stadig nye,kule ting og gjerne «to-i-en» produkter.

Nå har du mulighet til å slå til på en ordentlig «godbit». Ikke bare er denne dingsen en genial sak for alle musikkelsker, nerder og teknologientuisaster der ute. Denne uken slipper du å betale full pris i tillegg! Interesser? Les videre.playbulb

Denne smarte lyspæren er så mye mer enn øyet kan se. Her skjuler det seg nemlig en høytaler!

Playbulb™ er en LED lyspære med innebygget høyttaler og egen app for dimming av lys og kontroll av musikk. Hvis du har ønsket deg et usynlig musikkanlegg hvor begrepet ledninger ikke eksisterer- oppfyller Playbumb dine behov.

Her er fakta om Playbulb

  • Høyttalereffekt: 3W RMS
  • Frekvensrespons: 135Hz til 15 kHz
  • Bluetooth versjon 4.0 og Bluetooth ® Smart

 

Her er hvordan du overbeviser samboeren til at dette er noe dere trenger. Begrunn kjøpet med denne listen så skjønner hun at dette er et gjennomtenkt og fornuftig kjøp. Kvinner liker å få argumentene servert på en ordentlig og ryddig måte.

playbulb-3
  1. Dere slipper ledningsmaset.
  2.  Istedet for irriterende musikkanlegg  kan du henge opp denne fine lampen over spisebordet, i stuen eller hvor det skulle passe deg.
  3.  Du kan styre den med mobilen så ingen avanserte og unødvendige knapper
  4.  Den er på tilbud

 Denne uken får du Playbulb til 20% rabatt!!

 Les mer om den og andre kule dinger på Dingsy.no