- Kommersiell markedsføring -

Norge byr på rikelig med muligheter for å være ute på tur, enten det er på fjellet, marka eller ved sjøen. Vi står fritt til utforske naturen og bevege oss fritt over store områder av landet. Gleden og energien vi får av å være ute og nyte den fantastiske naturen- er stor. Faktisk går hele åtte av ti nordmenn turer i skog og fjell.

Etter en god spasertur er det ingenting som er like deilig som å sette opp teltet og sette seg ned for å nyte kvelden ved bålet. Påfyll av mat og drikke er aldri feil, men det kan være rimelig tungt å drasse med seg et stormkjøkken som krever både rødsprit eller annet brennstoff. Ryggsekken full av utstyr gjør turen litt mindre hyggelig.  Da må du se på denne!

BioLite CampStove er laget nettopp for å gjøre friluftslivet litt mer behagelig!

 

f63f0fc6683aa8512444e24886f31816

Klikk på bildet for å lese mer om produktet

Hvordan funker den?

Det er nok lenge siden noen av oss har vært så positive til et stormkjøkken! Men denne er totalt ulik alle andre!

BioLite CampStove bruker bare kvister og greiner som du finner i naturen, og bruker dem effektivt. Takket være de innebygde viftene får du en jevn og effektiv flamme som koker opp en liter vann på under fem minutter. Stek burgere og maiskobber, rist marshmellows og alt annet du ønsker å nyte.

BioLite CampStove produserer dessuten flammer uten røyk, og det skåner både miljøet og øynene dine. Her er det noen som virkelig har brukt hodet!biolite2

Her finner du en instruksjonsvideo av det supersmarte stormkjøkkenet

Denne lader din telefon & kamera

En annen kul egenskap dette stormkjøkkenet har er den innebygde termo-elektroniske generatoren. I praksis betyr dette at varmen fra flammene som ellers ville ha gått til spille, blir til elektrisitet!Og hva trenger vi elektrisitet til på tur? Jo- turen må jo dokumenteres på Facebook, Instagram og Snapchat!

Det vil si at dette praktiske stormkjøkkenet ikke bare varmer opp vann, lager bål og er miljøvennlig, men den er også din ladestasjon for både smarttelefonen, kamera og alt annet som kan lades via USB!

Dette kaller vi en smart gadget!!

 Du finner dette smarte produktet her

 

Les også:

Glem Apple Watch! Denne er bedre

Denne dingsen gjør deg trygg i bil, på sykkel og på løpetur

Gjett hva denne dingsen klarer