- Kommersiell markedsføring -

De fleste av oss har opplevd lignende scenarioer:

Du får gjester, men du har mangel på overnattingsplass. Svigermor har kommet på besøk og dere er nødt om å gi fra dere sengen, og natta tilbringes på en mindre behagelig sofa.

Eller er du en ivrig supporter under barnas håndball og fotballkamper og reiser ofte på cup med laget? Blir dere som supportere stuet bort på gymsaler og natten tilbringes på lite komfortable steder for nakken og ryggen?

Løsningen er enklere enn du tror.

Oppdatert variant

Luftmadrass er en genial ting å ha. Dette gir deg mulighet til å ta imot overnattingsgjester uten at det krever mye plass.

 

9142896590878

 

Luftmadrassene har gjennomgått en ansiktsløft. Først og fremst blir den nå omtalt som ekstraseng.Det er den absolutt.

Glem den tynne, slappe pannekaken og masse jobb med å fylle den med luft. Dagens luftmadrass er høy, veldig komfortabel og kan tilpasses dine behov.

Du trenger ikke å stå og pumpe madrassen selv. Integrert luftpumpe fyller og tømmer madrassen raskt og effektivt, slik at alt du trenger å gjøre er å finne sengetøyet.

Madrassene finnes i to størrelser.

luftm

Seng og pute

Luftmadrass brettes etter bruk og kan oppbevares både under senga, i skap eller i boden.  Nå kan du invitere utenbysgjester og vite at både de og du vil sove godt.

Uansett om dere skal få besøk, eller barna vil ha pyjamasparty- ekstraseng som ikke krever egen plass er nyttig å ha.

Nå får du også oppblåsbar pute du kan bruke hjemme eller på reise.PUTE Rygg- puten er kompakt, enkel å ta med seg og lett å blåse opp.

COLOURBOX1588518

 

 

 

 

 

 

 

Er du klar for sommer og grillsesongen? Les hvordan du kan grille med stil, HER

 

 

Dette er de beste treningsdingsens

Retro er supertrendy