- Kommersiell markedsføring -

Lite luft i bil- eller sykkeldekket? Den elektrisk pumpen med trykkmåler fikser biffen. Nå får du også 30 % rabatt på den geniale pumpen.

Den nye pumpen med lufttrykkmåler løser luftproblemene, på bildekk og sykkeldekk og flate fotballer, og det er det mange som har god nytte av nå på våren.

For om lufta går ut av bildekket på vei til hytta, eller sykkedekket plutselig blir flatt på vei til jobb, så ordner du det lett med denne pumpen. Det eneste du trenger å gjøre er og stille inn ønsket trykk og sette i gang den elektriske pumpen til måleren viser riktig mengde. Det desidert deiligste er at du slipper å pumpe deg svett!

Flere kunder er begeistret for pumpa, og mener dette er et produkt du bare må ha:

«Pumpen fungerte helt topp! Angrer IKKE på kjøpet, – kan anbefales på det sterkeste. Lett å bruke, både bil og sykkel fikk den luften som de skal ha. Løp og kjøp!!»

SJEKK PRISEN: Bestill pumpen her!

Den oppladbare luftpumpen med trykkmåler tar seg altså av pumpingen og holder i tillegg orden på trykket i dekket via en LCD-skjerm i enden av luftpumpen. Pumpen kommer i en stilig silkepose, er lett å bære med seg og den kan lades både hjemme og i bilen.

Nå får du den på salg – sjekk prisen her

pumpe1

Før eller senere skjer det noe som gjør at du må pumpe opp dekket, gjerne på veg til jobb, skolen eller hytta. Med dette produktet slipper du å bli svett, i tillegg får du riktig mengde luft i dekket.

Slik bruker du pumpen:

1. Luftpumpen må først lades i en stikkontakt eller bilens sigarettenner.
2. Skru luftrøret fast på luftpumpen, skru deretter fast ønsket munnstykke i den andre enden.
3. Trykk på UNIT for å aktivere LCD-skjermen, og fortsett å trykke for å velge målenhet (PSI, BAR, KPA, kg/cm²).
4. Still inn trykket ved hjelp av +/-, for eksempel 35-50 PSI til sykkeldekk og 30 PSI til bildekk.
5. Trykk på UNIT-knappen og deretter på av/på-knappen for å begynne å pumpe opp dekket.
6. Slå av luftpumpen med av/på-knappen når du er ferdig.

Les mer om produktet eller bestill det her.