- Kommersiell markedsføring -

Gjør hytta klar for din ankomst, før du er der!

Er du blant de heldige som hver vinter vender nesen mot hytten og fjellet?

Nordmenn flest elsker kombinasjonen av herlige dager i skibakken, god mat, avkobling og aktiviteter. Men,en ting INGEN gleder seg til er kulden og tiden du må vente til hytten er varm, alt er på sin plass og du kan begynne kosen.

Hvem ønsker vel ikke en oppvarmet hytte hvor lampene står på, temperaturen er behagelig og kjøleskapet står klart til å bli fylt opp med all den gode drikken og maten.  Nå er det ikke lenger en drøm!!

Nå kan du styre varmeovnen, strømmen , ja til og med sette opp tidskjema på når lampene på hytta skal slås på med denne geniale GMS-styrte strømbryteren YOYOPower

Alt du trenger er mobiltelefon og YOYOPowers GSM-styrte strømbryter!

YOYO

Sett YOYOPower i stikkontakten, og lad den med et SIM-kort. Hvis du vil styre for eksempel en varmeovn, kobler du den til YOYOPower-enheten. Ved hjelp av tekstmeldinger eller en app på smarttelefonen kan du slå av og på strømmen.

Les mer om denne GSM-styrte strømbryter her.

YOYOPower har innebygd temperaturføler, og dermed kan du i tillegg styre temperaturen ved å angi et intervall i appen som sørger for å slå på eller av ovnen når temperaturen havner utenfor intervallet. Du får også temperaturvarsel via tekstmelding til smarttelefonen.

Smart, sant?

Borte men hjemme?

Skal du bort på ferie, kan du koble lampene til YOYOPower-enhetene og sette opp et tidskjema i appen, slik at lampene slås av og på. På denne måten kan du gi inntrykk at noen er hjemme.

Skulle strømmen gå, får du også en varsel om dette.

Med YOYOPower strømbryteren har du full kontroll.

Les mer om spesifikasjonene om dette produktet her.

[adservice-comparison-feed