- Kommersiell markedsføring -

Har du hørt om Liberator Wedge?  Denne sexputen kan hjelpe deg med å nå nye høyder av nytelse!

Når det kommer til sexlivet er det som med det meste i livet. Det går litt opp og ned (bokstavelig talt), og alle har sine preferanser. Det vi alle kan være enige om er at det er lite å klage på i forholdet om sexlivet er bra.

Utforsk gamle og nye stillinger

Begge kjønn er opptatt av nytelse, men det er kun 20-25 prosent kvinner som får orgasme av penetrasjon alene, mens tallet øker dramatisk til 90-95 prosent når man tilfører klitoris-stimulering. Stillinger dere praktiserer er dermed ekstremt viktig når det kommer til kvinners orgasme! Det er her sexputen dukker opp og er som en gave fra «samlivshimmelen». Uansett om du er i et langvarig forhold, nyforelsket eller singel. Denne puten vil gjøre sex bedre!

Young passionate couple making love in bed. Focused on hand

Gir utallige muligheter

Med en vinkel på nøyaktig 27 grader gir Liberator Wedge deg – og partneren – perfekt helling i sengen!

 

pute

Her finner du sexputen.

At menn elsker sex i alle former og varianter, er forsåvidt riktig, men det er noen stillinger som appellerer mer enn andre. Uten at det kommer som en nyhet for noen, er menn opptatt av å se og nyte «utsikten». For kvinner kan det ofte handle om å slippe seg løs og tillate seg selv å utforske noe nytt. Denne sexputen gjør at både du og din partner vil kunne få det meste og beste ut av sexen.

Både nye og godt praktiserte stillinger får en helt ny vri med sexputen.Mannen kan utforske nye måter å tilfredsstille sin partner på, samtidig som han også får nye impulser. Kvinnen kan prøve seg på mer akrobatiske stillinger og komme inn i ekstatisk nytelse. Er det noe mer å lure på?

Liberator Wedge gir kroppen stabil støtte i anstrengende stillinger og kan vekke liv i sexlivet deres.

Her finner du puten som gir deg perfekt hellig i senga!