- Kommersiell markedsføring -

Har du planer om å ta av noen kilo denne våren, er dette mest sannsynlig noe for deg.

 

popcornmaskin

Vi er opptatt av kosthold og trening som aldri før, og det med god grunn. Vi har funnet ut at det er mulig å påvirke vårt energinivå, helsen vår og utseende vårt – kun ved hjelp av å spise riktig og mosjonere.

Og et gledelig innslag i denne forbindelse er det faktum at du denne uken kan gå til anskaffelse av denne lekre popkornmaskinen fra Ariete til 25% rabatt.

Så lett at selv barna fikser det
En vidundermaskinen som lager sunt og deilig popkorn raskt og enkelt, ja faktisk så enkelt at barna også kan fikse det når de er alene hjemme og har lyst på noe godt.

I tillegg vil den jo spare deg for mange fremtidige kalorier i de kommende vårmånedene, når du koser deg foran Tv`en men ikke kan unne deg sjokolade i hverdagen.

trene

Og med det slipper du å legge ned ekstra timer på treningsstudio.

Må ha kos
Det er naturlig for oss nordmenn å ha noe noe å kose oss med, men det må ikke være snop eller sjokolade hver gang. Vi mener popkorn er et av svarene og heier på det som vårens kveldskos – både for store og små.

Tilsett kun litt smør og salt om nødvendig, og nyt det med god samvittighet. Det er uansett og mest sannsynlig mye sunnere enn hva du ellers ville ha gått for.

Her finner du vidundermaskinen til 25% rabatt