- Kommersiell markedsføring -

Nakkepute med minneskum som tilpasser seg støle nakker og søte hoder. Resultatet er perfekt passform. Bruk den på reise, på stranden eller når du koser deg hjemme!

Cabeau Evolution Pillow er en reisepute i det absolutt øvre sjiktet. Glem alle slappe varianter som fungerer sånn passe. Denne nakkeputen får enhver reise til å føles som en salig stund med Jon Blund. Minneskummet tilpasser seg uten å miste sin smidighet. Forhøyningen på oversiden gir maksimal nakkestøtte, og med spennene kan du tilpasse passformen til den er perfekt. Når du ikke bruker puten, klemmer du den bare sammen til halve størrelsen, og legger den i posen som følger med. Og ja – selvsagt har nakkeputen en egen lomme til mobilen.

For du vet jo hvordan det er når du er ute og reiser. Du sover. Men du sover ikke godt. Du sover i en slags sittende stilling i setet og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen. Hodet slenger hit og dit, og plutselig sitter du der med haken på brystet. Når du så våkner, vet du ikke hvor du er, siden du bare kan stirre ned i bakken. Og det er jo å sløse med reisekassen.

Les mer om eller bestill puten her.

pute

Nakkepute med minneskum som tilpasser seg støle nakker og søte hoder.

Fakta om nakkeputen

Den ultimate reiseputen – bruk den på reise, på stranden, eller hvorfor ikke hjemme?Minneskum som tilpasser seg, men raskt får tilbake den opprinnelige formenLomme til mobiltelefone

Formet slik at nakken får ekstra støtteSpenne som du ”klikker sammen” for å få best mulig passform

Kan klemmes sammen til halv størrelse og oppbevares i posen som følger medØrepropper i minneskum er inkludert

Trekket kan vaskes i maskin

Minneskummet kan tørkes av

Mål: 28 x 23 x 12 cm

Les mer om eller bestill puten her.