- Kommersiell markedsføring -

Unngå at mobiltelefonen sklir rundt i bilen eller kanskje båten i sommer. Kjøp Anti-Slip Pad til kun 49 kroner. 

Suser tingene dine rundt på instrumentpanelet slik at du holder på å miste grepet? Denne klebrige matten holder tingene på plass i et supersterkt grep! Perfekt som foreksempel mobiltelefonholder i bilen.

antislip2

Den klebrige matten holder tingene på plass i et supersterkt grep!

Tingene blir liggende der du forlot dem

Ting som ikke ligger der man har lagt dem, finnes det noe mer irriterende? Alt du ønsker, er å kjøre bilen din og at de tingene du har lagt fra deg også skal ligge der når du kommer fram. Men i stedet for den rolige, behagelige bilturen du hadde tenkt deg, irriteres du konstant av en symfoni bestående av briller som sklir rundt og treffer en glidende mobiltelefon som klirrer mot nøkler, noen parkeringsmynter og en snusboks…

Hvis du derimot har en Anti-Slip Pad der du legger tingene dine, vil de bli liggende helt stille uten å forstyrre deg. Og det er vel egentlig alt man kan forlange av et sted der man legger ting?

Anti-Slip Pad holder tingene dine fast i et supersterkt grep, både på horisontale og vertikale flater. I tillegg til mobiltelefonholder i bilen fungerer den perfekt eksempelvis i hjemmet eller båten.

Bestill eller les mer om produktet her.

Fakta om Anti-Slip Pad

  • Klebrig jelly pad som holder tingene dine på plass. Perfekt som f.eks. mobiltelefonholder i bilen!
  • Mål: 15 x 9 cm
  • Dersom den mister klebrigheten, skyller du den enkelt i vann, så blir den «sticky» igjen.

Bestill eller les mer om produktet her.

Interessert i å lese mer om dingser?

20 dingser som gjør 17.mai-frokosten til en fest