- Kommersiell markedsføring -
1345655e72ac10b01aa1df639b07ef86

Liten, men genial!

Den farligste delen av hverdagen er når du er i bevegelse, men ikke følger med på veien. Kjører du bil kan det å ta av øynene av veien i bare et sekund være fatalt. Det samme er det også når du sykler, og skal du ut på løptetur så vil mobilen som regel overreagere på de svette fingrene dine, og det blir en langvarig kamp for bare å få skiftet løpelåta.

Akkurat det problemet løser Medieknappen fra Satechi.

Bil, sykkel, løp og mye mer

Med Medieknappen fra Satechi styrer du musikken eller videoen som spilles av på mobilen, PCen eller nettbrettet ditt. Der den kanskje er best å bruke er i de situasjonene hvor det å bruke f.eks. mobilen aktivt er det vanskeligste. Det er jo mange som bruker mobilen som musikkavspiller når de er ute og kjører bil. Medieknappen kommer med et feste for bilrattet, som gjør at du kan styre musikken direkte, uten å måtte se på telefonskjermen.

2d6f7a934149194c34a6ab60b7ee533aBruker du mobilen til musikk når du sykler? Festet som følger med fungerer også til sykkelrattet ditt, så nå trenger du ikke å rote med telefonen for å få skiftet låt. Genialt!

Løper du mye? Med nøkkelknippet som følger med kan du ha Medieknappen der den passer deg best, og la mobilen være et sted du slipper å ta den ut.

dadd22420a93b96850141f49c7514a0f

På størrelse med en 5-kroning

Ikke stort større enn en 5-kroning

Medieknappen er ikke stort større enn en 5-kroning, og kobles til telefonen, PCen eller nettbrettet ditt via enkel Bluetooth-tilkobling. Med knappene styrer du pause, neste låt, forrige låt og volumet.

Medieknappen fra Satechi selges hos Coolstuff.no.