- Kommersiell markedsføring -

Aner du ikke hva du skal kjøpe i konfirmasjonsgave? Fortvil ikke – her får du tips til populære gaver i alle priskategorier.

Det er ikke lett å gjette seg til hva søster, bror, datter, sønn, kusine, fetter eller barnebarn ønsker seg til konfirmasjonen. Mange konfirmanter ønsker seg penger, men det er alltid hyggeligere å gi en personlig gave som blir satt pris på i mange år fremover.

Les også: Slik styler du konfirmasjonsdressen

Vi har laget en guide med produkter innen ulike kategorier som forhåpentligvis vil gi deg inspirasjon. Vi starter med en av de mest populære kategoriene – elektronikk:

Hodetelefoner og høyttalere

 

De aller fleste tenåringer elsker musikk, og de vil gjerne ha det siste og beste utstyret når de skal høre på sine favorittlåter. De trådeløse hodetelefonene Bose Quite Comfort 35 II er en bestselger som har fått strålende kritikker for lydkvaliteten og den støydempende funksjonen. En sikker vinner dersom konfirmanten ikke allerede har et eksemplar. Du finner hodetelefonene her.

En annen populær og kritikerrost modell er Sony WH1000XM2. Et siste tips: Testvinneren Sennheiser Momentum.

Ørepropper for sport er også en gave mange konfirmanter trenger og ønsker seg. Bose SoundSport II har meget god lydkvalitet, sitter godt i ørene og er svettebestandige. Les mer om modellen her.

Bluetooth-høyttaleren Charge 3 fra det anerkjente merket JBL (bildet over) er liten og hendig, men har meget god lydkvalitet. Den er også vannsikker og kan lade konfirmantens mobiltelefon. Les mer om Charge 3 fra JBL her. 

Vooni CityRocker er en portabel høyttaler med virkelig sterk lyd både innendørs og utendørs. Perfekt for en tenåring som vil imponere vennene på stranda eller på grillfest i parken. Les mer om høyttaleren her.

Klokker til ham og henne

Når man skal tre inn i voksenlivet, er det viktig å ha en stilren klokke som passer til penklær og høytidelige anledninger. Her er noen flotte alternativer til henne til en overkommelig pris; Daniel Wellington Classic Petite, Skagen Anita, og Mockberg Lady og Skagen Freja.

Klokker til henne – Klokke 1 – Klokke 2 – Klokke 3 – Klokke 4

 

Her finner du et stort utvalg av klokker til henne!

 

Her er tre alternativer til gutta; Nixon Sentry Chrono Gold, Trivia Smokey Neville og Casio G-Shock GA-100-1A4ER.

Klokker til ham – Klokke 1 – Klokke 2 – Klokke 3


Finn flere stilige og kule klokker til ham her!

 

Smykker til henne

Smykker er symbolske gaver som varer livet ut! Til jentene finnes det et mangfold av muligheter – halskjeder, ringer og øredobber, utvalget er stort og du vil garantert finne noe som passer til din kjære! Her finner du konfirmasjonssmykker til jenter.

For gutter er dessverre utvalget noe dårligere, men det finnes absolutt muligheter her også. Her finner du mulige smykker til gutter, eller hva med et par flotte mansjettknapper? Mansjettknapper finner du her.

Øreringer med zirkonia

Disse øreringene med zirkonia vil hun elske å bruke når hun skal pynte seg litt ekstra. De er klassiske og lekre, til den nydelige prisen kr 850,-.

Øyrepynt Venice

Her kan du kjøpe øreringene

Et delikat sølvarmbånd

Dette armbåndet vil passe perfekt rundt et lite og feminint håndledd, og er en sikker gavevinner til jenta som liker enkelt og minimalistisk design. Smykket har en pris på kr 799,- og garanterer norsk smykkekvalitet, med trygg levering og forsikret forsendelse fra Gullmagasinet.


Armbånd Westmont

Kjøp Westmont sølvarmbånd her

Populære gulløredobber

Øreringer i gull er i vinden som aldri før, og hvis konfirmanten liker å holde seg oppdatert på trender, vil dette være et godt gavetips. Øredobbene under er klassiske reoler i 14 karat gult gull og koster kr 1795,-. Med på kjøpet får du et lekker etui.

Her kjøper du øredobbene i gull

 

Bunadsølv

Dette er en perfekt gave hvis konfirmanten eier en bunad. Klikk på bildene under for å finne sølv og tilbehør til 50 bunader fra hele landet.

Servise

Et servise varer livet ut og derfor en konfirmasjonsgave som både er nyttig og meningsfull. Klassikeren Nathalie gull fra Porsgrund Porselen er en sikker vinner. Christiania Glasmagasin har salg på Nathalie Gull og alle andre serviser frem til 22. april 2018. Sjekk tilbudene her!

 

Mote og tilbehør

Det er ikke alltid så lett å sette seg inn i hvilke trender som gjelder blant tenåringene til enhver tid. Her er noen gaver som bør være sikre kort:

Denne kortholderen fra Dagmar kommer den kvinnelige konfirmanten til å elske:For ikke å snakke om denne stilige vesken fra Phillip Lim:

 

 

 

Eller denne trendy vesken fra By Malene Birger:

 

Og denne perfekte weekendbagen fra Swims:

Den mannlige konfirmanten trenger litt godlukt nå som han trer inn i de voksnes rekker. Denne eksklusive flasken kommer til å gjøre susen:

Eller hva med en klassisk dressjakke fra kvalitetsbutikken Care of Carl?

Kanskje et par pensko fra samme butikk?

 

Fire bøker alle konfirmanter bør ha

Vi har tatt på oss bibliotekbrillene for å plukke ut fire bøker vi mener alle konfirmanter bør eie. Den første vi anbefaler, er J.D. Salingers «Catcher in the Rye» – på norsk «Redderen i rugen». En roman om det å ikke helt føle seg som at man er med, og en roman om det å ta opprør mot det voksne samtidig som man blir voksen. Altså det å være konfirmant. Du finner romanen her. 

«Beatles» av Lars Saaby Christensen er et mesterverk om ungdomstiden som alle konfirmanter bør ha lest. Her finner du romanen.

Klassiker i konfirmasjonsverdenen er Kahil Gibrans «Profeten», en bok som får både unge og eldre til å tenke. Du finner romanen her.

For den ambisiøse konfirmanten bør man gi David Allens bok «Få ting gjort» – for hvis konfirmanten faktisk følger disse rådene vil han eller hun bli mer effektive. Du finner romanen her.

 

ThinkstockPhotos-186407192Gavekort

Gavekort er meget godt alternativ til å gi penger. La konfirmanten selv bestemme hva han eller hun ønsker å kjøpe i sin favorittbutikk.

Coolstuff

Et gavekort her er den perfekte gaven til den som digger dingser og kule ting. Du slipper å velge, og han/hun får velge akkurat det vedkommende måtte ønske.

Bestill gavekort her.

CDON

Et stort utvalg i elektronikk, spill, filmer og veldig mye annet. Et gavekort her kan ikke slå feil!

Bestill gavekort her.

Unisportstore

Den perfekte butikken for den som elsker sport! Her finner du blant annet fotballtrøyer og fotballsko.

Bestill gavekort her.

Boozt

En av Europas mest populære klesbutikker for både kvinner og menn. Har de aller fleste merkene som tenåringer digger.

Bestill gavekort her.

Nelly

En av de mest populære motenettbutikkene for jenter, spesielt yngre. Gi et gavekort på Nelly til hun som elsker å shoppe klær!

Bestill gavekort her.

Care of Carl

Denne klesbutikken har kvalitetsmerker for menn og regnes som en av de aller beste på nett.

Bestill gavekort her.

Stylepit

Motebutikk til han og henne, som alltid har et stort utvalg av varemerker å velge mellom.

Bestill gavekort her.

Klokker.no

Den perfekte gaven til den som liker klokker, og som liker å bestemme selv.

Bestill gavekort her.

5 rimelige og morsomme gaver til konfirmanten

Ønsker du å gi en morsom og litt utradisjonell gave? Her er våre siste tips:

Disse VR-brillene – Ved hjelp av denne og en helt vanlig smarttelefon kan du enkelt ta steget inn i en virtuell verden.

Fisheye objektiv til telefonen – Denne kule dingsen lar konfirmanten ta funky fisheye-bilder med telefonen.

Scratch map – Reiseglad konfirmant? Denne vil ikke slå feil!

Speak Out Game – Et morsomt spill å spille med både venner og familie. Garanterer latterkuler!

SleepPhones –  Komfortabel hodetelefon perfekt for dem som liker å høre på musikk eller se på film før en skal sove.

Finn flere morsomme konfirmasjonsgaver til gutter og jenter på Coolstuff!