- Kommersiell markedsføring -

En god opplevelse kan være en gave som gir minner for livet, og opplevelser fremfor ting er perfekt for den som har alt. Farsdag er søndag 12. november, og vi har funnet frem mange spennende opplevelser for ham hos GO DREAM, Nordens største leverandør av opplevelsesgaver.

Gavekortene på opplevelsesgavene pakkes pent inn av GO DREAM, slik at du får en fysisk gave som du kan gi på farsdagen eller til jul. Dersom du er sent ute, kan du velge e-gavekort som sendes via e-post (maks. 10 minutters leveringstid).

Les også: 50 gaver menn vil ha under treet

I samarbeid med GO DREAM har vi plukket ut fem opplevelsesgaver som er spesielt populære blant norske menn:

Fjellsportkurs

Dette er et kurs for alle som liker seg i høyfjellet, og som ønsker å lære om breer og klatring. Instruktørene som leder kurset, har den høyeste og er lokalkjent i området som benyttes under kurset. Målet med kurset er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer med sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen. Etter kurset får deltagerne med seg metodesett som beskriver metodene som er brukt under kurset. Hvis man ikke har eget utstyr, kan dette leies.

Les mer her

Grillkurs

Dette er kurset for hobbykokker og andre som er glad i lage mat, og som har lyst til å lære mer om matlaging og grilling. Man får kyndig veiledning av en rutinert kokk, og det trengs ingen forkunnskaper. Kokken viser hvordan man griller biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Man får også opplæring i supergode partyvinnertriks, som for eksempel å grille en kylling på en ølboks. Når maten er ferdig tilberedt, nytes god, selvlaget mat. Kursene tilbys fortløpende på ulike datoer.

Les mer her

Paintball-kamp i pansret vogn

Dette konseptet i England tar paintball til et helt nytt nivå! Dere sitter i en 17 tonns tung pansret tank og skyter paintballkuler mot motstanderne med kanon. Du blir en del av et crew på i alt tre, og sammen styrer dere FV432 tanken gjennom banens utfordrende terreng i posisjoner brukt i 2. verdenskrig.

Dette er et gavekort full av action til far, bror, kjæresten eller deg selv. Egner seg også for utdrikningslag og gutteturer.

Les mer her

Prøvekjør Lamborghini eller Ferrari

Den perfekte gaven til bilinteresserte! Med denne opplevelsen får man muligheten for å leve ut drømmen som «driver» i en super sportsbil. Med på turen er en topp profesjonell instruktør som både før og under kjøreturen forteller deg om bilens egenskaper.

Ferrari 458 har en toppfart på 317 km/t, og med en pris på flere millioner er den et sjeldent syn på norske veier. Lamborghini Gallardo LP570 har 520 hestekrefter og en toppfart på 325 km/t.

Les mer her

Øl- og sjokoladekurs 

Øl og sjokolade er en himmelsk kombinasjon! På dette kurset lærer du deg å finne den riktige ølsorten til dine favorittsjokolader. Nå kan du servere smakfull sjokolade for gjestene dine og sette frem riktig øl for å oppnå den beste smaksopplevelsen.

Kurset varer ca. to timer og har en uformell og hyggelig atmosfære. Du møter andre kursdeltakere med samme interesse for øl og mat.

Les mer her

Opplevelsesgaver kan selvsagt gis til andre enn fedre. På GO DREAM finner du gaver for alle typer venner og familiemedlemmer. Se det store utvalget her!

 

Les også: 50 gaver menn vil ha under treet