- Kommersiell markedsføring -

Nå er det ikke lenge til studentene inntar byene igjen. Den første hybelen og leiligheten er en ny fase i livet og en stor overgang.

Det er alltid stressende å gå til innkjøp av alt en trenger. Det er ikke til å stikke under stolen at de mest ordinære tingene og redskapene blir glemt i flytteprosessen. Plutselig mangler du noe så enkelt, men nødvendig som en vannkoker eller støvsuger. Det å gå fra butikk til butikk  er stressende og tidskrevende. I tillegg er studenter prisbevisste og som mange andre på jakt etter gode kupp.

ThinkstockPhotos-157411692

Den perfekte innflytningsgaven til første hybel og leilighet

Enten du skal gå til innkjøp selv eller om dine foreldre har lyst å hjelpe deg i startfasen finnes det nå en genial løsning.

NetOnNet har laget ferdigpakker i 3 forskjellige varianter slik at du enkelt kan finne den som passer dine behov og prisklasse. Her får du de mest essensielle redskapene til hjemme. Her sparer du både tid og penger.

Smart løsning til studentleiligheten

skantic-flyttahemifranpaketstandard(219422)_Normal_Extra

I denne pakken får du en kaffetrakter, vannkoke,brødrister, støvsuger og mikrobølgeovn.

Første hybel krever smarte løsninger. Her skal ikke ting være alt for avanserte eller kreve alt for stor plass.

Andersson støvsugeren er den lille og stilige støvsugeren i rødt design som enkelt får plass i oppbevaringrommet. Med en lav vekt på kun 3 kg er den enkel å ta frem ved behov.

Skantic Coffee maker 10 er en praktisk kaffetrakter på 1,25 liter, som gir deg mellom åtte og ti kopper.

Du kan se og lese mer om denne pakken her.

Praktisk startpakke til leiligheten

skantic-flyttahemifranpaketmellan(219424)_Normal_ExtraDenne flott startpakken til leilighet inneholder:

  • Kaffetrakter
  • Vannkoker
  • Brødrister
  • Støvsuger
  • Mikrobølgeovn

Her får du alt du måtte trenge av de mest nødvendige til kjøkken og hjem. En vannkoker og kaffetrakter er et absolutt must. Andersson sin kaffetrakter er din bestevenn på morgningen. Men sin 24 timers timeren lager kaffetrakteren kaffe som er nykokt og klar til du våkner opp hver morgen. I tillegg har kaffetrakteren drypp-stopp.

Les mer om produktene her

Stilren løsning til første leiligheten

 

skantic-flyttahemifranpaketlyx(219426)_Normal_Extra

 

Denne stilfulle pakken passer utmerket til et moderne kjøkken. Kaffetrakteren både maler og brygger kaffen din om morgen. Dropp kaffekoppen på nærmeste kafé og ta heller med din egen nybyggede kaffe i termoskoppen. Dette sparer deg for en god del hundrelapper i måneden.

Andersson sin eksklusive vannkoker kommer i designet glass og rustfritt stål og passer godt sammen med brødristeren og mikrobølgeovnen. Støvsugeren er ikke bare fin i designet.

Bak på støvsugeren sitter det en grill, akkurat som foran på en bil, og dette er i samme design som BMW har på sine biler. Den er også smart. Stillegående med Lydnivået er på kun 72 dB og med et HEPA 13-filter, gjør denne støvsugeren til et fint og smart redskap hjemme.

Her kan du lese mer om denne pakken

 

På NetOnNet finner du mange andre gode produkter til hus og hjem. Ta en titt her

Les også:

Slik lager du sunnere mat

Nå er JawBone UP3 endelig her

10 tips til bedre feriebilder med mobilen