- Kommersiell markedsføring -

«Denne må jeg ha nå» var mailen mange i redaksjonen sendte da de oppdaget denne fotoskriveren. Du kommer til å si det samme.

Hvorfor skal du det, spør du?

Fordi den tillater deg å printe ut alle bildene fra mobilen og få dem i hånden med engang! Polaroid Zip Instant fotoprinter er en bærbar fotoskriver som via appen på smarttelefonen skriver ut bildene dine på 1-2-3!

instant

Her finner du Polaroid ZIP Instant Fotoskriver

Snapshots og selfies i hånden

Med utallige filtere og redigeringsapper på telefonen kan en selfie fra jentefesten bli en skjønt minne. Hvorfor skal de kun være synlig på telefonen da?

Vi sender bilder gjennom Facebook, Instagram og Snapchat men glemmer å forevige minnene på papir. Polaroid har klart å skape en printer som passer rett inn i den digitale verden.

Slik et polaroidkamera printer ut bildene på øyeblikket, kan du nå lage små og smidige fotoskiver via en app i smarttelefonen din og rett ut på papir!

Heng opp små hverdagsøyeblikk på veggen, sett inn i album eller kjøleskapet. Du trenger ikke lenger å sende bildene inn digitalt og vente til du får de i posten. Neida, her får du dem rett i hånden.

Se bare hvor enkelt og morsomt det gjøres!

Her kan du lese mer om Polaroid Zip Instant Printer.

Denne digitale fotoskriveren

Polaroid ZIP Instant Fotoskriver lar deg bestemme hvordan bildene dine skal se ut. Du kan lage klassiske Polaroid-rammer, skape foto-collage eller visittkort i appen. Med et oppladbart batteri som holder til cirka 25 utskrifter kan du ta den med deg på tur eller fest og printe ut bildene der og da. Du slipper også alt som heter blekk og toner. Fargebildene kommer i størrelsen 5 x 7,5 cm på vann- og smussbestandig papir, så alt du egentlig trenger er mobilen, skriveren og Zink Paper som du også finner her.

Les mer om Instant Fotoprinter her.

Les også:

Lommeboken som lader telefonen

Årets kuleste teknologi på hjul

Årets beste treningsarmbånd 2015