- Kommersiell markedsføring -

Når den fylles med vann, vokser den seg tre ganger så lang.  Når den tømmes, krymper den igjen. Dessuten floker den seg ikke.

Nå er vi i gang med rengjøring og vask av hagemøbler, terrasse, sykler, bildekk, slik at vi blir klare til den fantastiske utesesongen. Da kan det være smart å sikre seg fjorårets bestselger – den ekspanderende hageslangen – slik at det blir enda enklere å få jobben gjort. Vannslangen ble utsolgt opptil flere ganger i fjor, og vi frykter det samme vil skje i år, for de som har testet den skryter uhemmet av det smarte produktet.

Nå er den mest geniale vannslangen tilbake på lager

Blir 3 ganger så lang
Den ekspanderende vannslangen er nemlig laget av lateks i stedet for plast. Ved hjelp av den fiffige konstruksjonen vokser den seg opptil tre ganger så lang når den fylles med vann, men krymper igjen straks den tømmes – uten at du trenger å gjøre noe. Dessuten floker den seg ikke og er lett å både bre ut og legge sammen pga ekspanderingsevnen.

Endelig kan vanningen bli så lystbetont som den burde være! Se video her.

Vi har testet den en hel sommer og kan love at den er både enkel å bruke, samt at den fungerer bra som både vanner og som utgangspunkt for å vaske bil/hagemøbler/plattinger med videre. Både på grunn av materialet den er laget av, og fordi den faktisk er 3 ganger så lang som en ordinær vannslange.

Les mer om eller bestill den geniale hageslangen her. Kun 299 kroner.

 

«Utrolig smart!!
Den virker og er genial!! Og alt den lovet holdt faktisk ord. Nesten vektløs, skrudde på vannet og den strakk seg faktisk til hele 30,2 meter!! Kjempe gøy. Etter bruk tømte vi den for vann og den krympet og vi kunne enkelt surre den opp på snellen på veggen. Ingen slange som fikk en knekk , enkel å håndtere og gjorde vanning gøy. Gleder meg til sommeren igjen. Og så billig!!! Slår alle vanlige slanger på kvalitet, vekt, og pris!! Anbefales varmt!»
– Ellingsen

«Et perfekt og genialt produkt, tar liten plass og veldig lett. Var så lei av de tradisjonelle slangen som veier et tonn og tok mye plass. Løp og kjøp.»
– Merethe

«Jeg anbefaler på det sterkeste dette produktet. Den veier ikke mye, er lett å frakte med seg rundt i hagen og ekspanderer til det tredobbelte. Den eneste ulempen er at man må være forsiktig slik at man ikke strekker slangen for mye slik at skjøten mellom slangen og delen som festes til vannkranen blir strukket. Jeg har hatt en ekspanderende slange tidligere(ikke samme produkt) og den røk veldig fort i dette punktet. Jeg tror heller ikke det er så lurt å la denne ligge ute i regn og sol. Ettersom den er så lett, tar jeg den av vannkranen hver gang jeg har brukt den og legger den under tak.»
– Sid

 

hageslangestor

Vannslanger er vanligvis nokså uhåndterlige. Men ikke denne. Når den fylles med vann, vokser den seg tre ganger så lang, og når den tømmes, krymper den igjen. Dessuten floker den seg ikke!

Fakta om den ekspanderende vannslangen

  • Vannslange som vokser til opptil tre ganger sin egen lengde når den fylles med vann!
  • Krymper igjen når den tømmes for vann
  • Bretter, vrir og floker seg ikke
  • 10 meter lang (30 meter når den fylles med vann)
  • Materiale: lateks

Les mer om eller bestill den geniale hageslangen her.