- Kommersiell markedsføring -

Bestill nå – få 2000 kroner i avslag!

Sitt ute vår, sommer og høst! Kul igloo på 10 m2 som står støtt i alle værtyper, med god luftgjennomstrømning, jevn temperatur, og som er lett å montere på et hvilket som helst underlag.

Ja visst er det utrolig herlig å kunne ha et rom ute. Man er ute, men er likevel inne – rett og slett det beste av to verdener! Og her har vi et uterom på 10 m2 som er enkelt å sette opp. Du trenger ikke søke om dyre byggeløyver eller hente frem en million ulike verktøy til monteringen heller. Du bygger bare sammen Garden Igloo – uten verktøy – på plenen, plattingen, steinhellene, ja, på det underlaget du vil. Vel oppe står den stabilt og fanger alle solens stråler, slik at du kan nyte livet og forlenge utendørssesongen skikkelig. Igloen har to års garanti.

Bestill igloen her.

iglo1

Igloen må ikke pakkes ned om vinteren.

Utendørsfølelse

Du må regne med at naboene vil kaste lengselsfulle blikk over gjerdet, for i tillegg til den fantastiske funksjonen har igloen også en fantastisk fin utforming! Den gjennomsiktige duken gjør at du får den herlige utendørsfølelsen selv om du sitter under tak. Les en bok under blå himmel, eller spis middag under stjernene. Dette kommer til å bli favorittrommet ditt både vår, sommer og høst!

Glem ikke å kjøpe skyggeduk til de virkelig varme soldagene. Skyggeduken dekker 3/4 av igloen og forvandler den til en herlig oase de dagene da solen står på.

Er du plaget av mygg? Kjøp en praktisk heldekkende myggduk som hindrer blodtørstige mygg fra å komme seg inn i iglooen din.

Les mer om eller bestill produktet her.

iglo2

Kul igloo på 10 m2 som står støtt i alle værtyper, med god luftgjennomstrømning, jevn temperatur, og som er lett å montere på et hvilket som helst underlag.

Les mer om eller bestill produktet her.

Les også: Disse grillene bør du velge i sommer