- Kommersiell markedsføring -

På kontoret drikkes det daglig litervis med kaffe. Kjøp deg derfor en kaffekopp ingen kan kollegaer kan stikke av med.

Kaffe, te, toddy eller annen varm drikke. For mange av oss går det mange kopper i løpet av arbeidsdagen. Dingsetips har derfor gjort jobben og plukket ut de kuleste kontorkoppene.

Og husk at det er fri frakt dersom du bestiller for mer enn 499 kroner. Kanskje bestille noen ekstra kopper til dine beste kollegaer?

Kopp 1:

La oss starte med koppen for alle Star Wars-fans.

Alle de tre krusene har motiv av alle de tre figurene: Han Solo, Luke Skywalker og en stormtrooper med ukjent identitet.

star1

Bestill koppen her.

Kopp 2:

Nå er objektivkruset her i en termosvariant! Ser ut som et kameraobjektiv, holder drikken varm og er definitivt noe som setter samtalen i gang på T-banen, bussen eller jobben.

I likhet med sin forgjenger Objektivkruset er Objektiv Termokopp en ordentlig konversasjonsstarter ettersom den forestiller et lekkert kameraobjektiv. Livet er for kort til ikke å drikke kaffen sin lekkert!

objektiv

Bestill koppen her.

Kopp 3:

Mighty Mug Solo er kruset som ikke velter – nå i mindre utgave! Perfekt for dem som trenger nøyaktig én kopp veltesikker kaffe.

Mighty Mug-kruset er nemlig umulig å velte. Takket være Smartgrip-teknologien i bunnen skapes det et lufttrykk mellom Mighty Mug Solo og overflaten den står på.

mightymug

Bestill koppen her.

Kopp 4:

Dette kruset har faktisk opptaksmuligheter!

Krus som snakker, er morsommere enn krus som ikke gjør det. Spesielt hvis de snakker med din stemme og du selv velger hva de skal si. Perfekt dersom du vil ta opp samtaler på arbeidsplassen!

Du spiller ganske enkelt inn talemeldingen med mikrofonen på undersiden. Neste gang du eller noen andre løfter kruset, blir meldingen spilt av.

krusopptak

Bestill koppen her.

Kopp 5 (koppvarmer til kontoret):

Her kan du bestille en USB-koppvarmer.

Alle med peiling ved at kaffen er PC-arbeiderens venn, men mange har også møtt kaffens svikefulle side. «Mmmm», tenker du når du slår deg ned ved skjermen, «nå skal det bli godt med kaffe». Men så begynner du å lese en utrolig interessant e-post, eller så finner du en interessant side eller har en masse html-koder å slite med, og så går det litt tid og du glemmer kaffen, og når du skal ta en slurk kaffe, er den kaldere en hekken på en isbjørn.Med denne koppen vil aldri kald kaffe bli et problem igjen. PS: denne dingsen varmer koppen, men kopp medfølger ikke.

For optimal funksjon bør du bruke en kopp med relativt flat bunn for å få maksimal kontaktflate mot varmeplaten.

USBkopp1

Bestill koppvarmeren her.

Kopp 6:

Med et enkelt trykk på hanken setter en propell i bunnen av kruset ditt i gang og rører rundt i drikken din slik at du slipper å gjøre det selv. Genialt!

Det selvrørende kruset er lagd av celleplast med et hylster av rustfritt stål. Holder kjempefint på varmen. Det er også utstyrt med et lokk som også kan brukes som underlag. Vil garantert vekke oppsikt på kontoret!

selvrørendekrus

Bestill den selvrørende koppen her.

Kopp 7:

Kaffen øverst, kjeksen i lommen i bunnen. Det høres merkelig ut, men etter at du har prøvd ut kaffe- og kjekskruset vårt vil kaffepausen aldri bli den samme.

Kaffen i den ene hånden, kjeksen i … samme hånd? Med Cookie Mug bærer du med deg hele kaffekosen i én porselenshank og kan dessuten brife med det kuleste kruset i hele kontorlandskapet.

kjekskrus

Bestill koppen her.

Kopp 8:

Dette kruset har bartebeskyttelse på innsiden som sørger for at kaffen havner i munnen og ikke i barten når du drikker.

Kruset har en egen bartebeskyttelse av porselen på innsiden, som din vakre leppedekor kan hvile på mens du drikker. Det er helt fantastisk! Alle barter burde bli enige om å skaffe seg et krus hver!

bartekrus

Bestill kruset her.

Kopp 9:

Geek-kruset vil muntre opp selv de trøtteste morgenstundene med sitt morsomme og nerdete budskap!

Håndtaket på Geek-kruset er formet som en grepvennlig g – perfekt å ta tak i når du er sugen på morgenkaffe. Du trenger selvsagt ikke begrense deg til kaffe – du kan fylle kruset med Jolt Cola, varm sjokolade eller hva du nå måtte regne som styrkedrikk på regnvåte mandagsmorgener!

geekkrus

Bestill koppen her.

Kopp 10:

Med denne koppen kommer ingen til å forsøke å stjele småkakene dine. Det lover vi.

Med slåsshanskekoppen kommer ikke dine kollegaer til å tenke «jaha, er sitter han og drikker kaffe» – i stedet blir det svette håndflater og tanker om hvilken hard fyr som sitter og drikker verdens tøffeste kaffe.

Vil du bli «bølla» på jobb? I så fall anbefaler vi deg denne koppen.

slåsshanskekoppen

Bestill koppen her.