- Kommersiell markedsføring -

Det er ingen tvil om at elektronikk, dingser, dibbedutter og hva det nå enn skulle være er gøy, morsomt og spennende. Vi har funnet det vi mener er de kuleste dingsene akkurat nå.  Klikk på lenkene for å kikke nærmere på produktene 😉


Høyttaleren til parklivet

Den transportable høyttaleren passer til alle typer fester og samlinger. Den er enkel å ta med seg rundt og gir god nok lyd.

Derfor bør du skaffe deg den!

 

Badebaljen alle vil ha

Dette badekaret synes vi var en veldig god ide for alle oss med små bad. Kanskje er det også noe å vurdere på hytta, eller utendørs om sommeren?

Ungene vil jo naturligvis elske det – bare pass på å ikke ta i for mye vann. Mindre barn må selvfølgelig passes på kontinuerlig under hele badeseansen.

Badekaret kommer i en rekke farger, som blå, rosa, grønn og oransj i tillegg til sort og hvit, det rommer hele 200 liter, og det er enkelt å tappe ut med den medfølgende avløpslangen. Vel, hva venter vi på?

Sjekk ut det bærbare badekaret her!

 

Segway Ninebot Mini Pro

Endelig har Segway kommet med en minimodell! Den unike knestyringen gir deg full kontroll og balanse når du kjører. Du kan også styre Mini Pro fra appen, i tillegg til å låse den og aktivere alarmen. Kjør inntil 30 kilometer på én lading!

Klikk her.

 

Enhjørning bademadrass

Hopp opp på den majestetiske enhjørningen, og flyt rundt blant regnbuer og eventyrvesener. Denne gigantiske flytemadrassen sikrer sommerens kuleste og mest magiske bassengliv!

Få tak i den her.

 

Roboten Wowwee

Robot med flere funksjoner enn du kan forestille deg! Du styrer med bevegelser eller en app, og roboten kan bære ting, bokse, kjempe med laser og danse. Mye robot for pengene!

 

Popkornmaskin à la Dødsstjernen fra Star Wars

Dette er ingen måne! Nei, det er atskillig mer spennende enn som så: Det er en popkornmaskin formet som Dødsstjernen. Popp popkorn ved hjelp av kraften (og varmluft!) i denne popkornmaskinen fra Star Wars.

Få tak i den her.

 

Vintage-kameraet Impossible Polaroid SX-70

Opplev analog magi! Impossible Polaroid SX-70 er et klassisk 70-tallskamera med direkte fremkalling, som nå er varsomt pusset opp og utstyrt med ny lysbeskyttelse. Kameraet er perfekt for deg som har erfaring med Polaroid og vil utvikle fotograferingen videre med et enestående vintage-kamera.

Skaff deg den her.

VR-briller fra Vooni

Har du noen gang drømt om å bare knipse fingrene og plutselig havne i et ferieparadis på 1-2-3? Eller bare det å kjenne på hvordan det er fly? Hva med å kunne spille favorittspillet ditt med skjermen rett foran deg? Med Freefly VR-briller kan du faktisk gjøre det. Når du tar på deg Freefly VR-brillene, forsvinner omgivelsene dine fullstendig og du havner i en annen verden.

Alle trenger å «unnslippe» virkeligheten noen ganger. Med Freefly VR-briller kan du oppleve verden på en hel ny måte rett fra sofaen!

Bestill Freefly VR-briller her.


Les også:

Zenkuru nakkemassasje – nakkemassereren vi har ventet på

Slik får du luksusfølelse i hagen