- Kommersiell markedsføring -

Er du lei av å ta bilder med smarttelefonen, eller scrolle gjennom det ene bildet etter det andre på Instagram? Det finnes faktisk andre alternativer. Et polaroidkamera er et nostalgisk og fantastisk produkt som dokumenterer minner på den gammeldagse måten.

Vet du ikke hva du skal kjøpe til kjæresten, tenåringen, pappa eller storebror – da kan du være sikker at et polaroidkamera vil falle i smak! Dette er jo rene nostalgi med moderne teknologi.

Her kan du gå rett til polaroidkameraene.

Ta øyeblikksbilder på en enkel måte: bare trykk på knappen, og vips så kommer bildet ut av kameraet. Du får et minne for livet som du kan plassere hvor du vil: i lommeboken, på kjøleskapet, i fotoalbumet, på soveromsveggen – til og med i sosiale medier (bare ta et bilde av et bilde). Shoot, Print, Love!

Her er de beste polaroidkameraene:


Impossible Polaroid 600: En klassiker

Få en ekte retrofølelse med denne fra Polaroid! Impossible Polaroid er det klassiske, kantete polaroidkameraet fra 80-tallet som er pusset opp litt. Polaroid 600 var et av produsentens mest populære kameraer med direkte fremkalling og ble lansert i flere modeller.

Husk også film! Du får tak i det her .

Les mer om Polaroid 600 her.


Polaroid 300: En fin en i vesken

En annen variant, som i tillegg er mer budsjettvennlig, er denne råtassen!

Polaroid 300 er en oppdatering av en klassiker, i en kul og lekent design. Ta den med på tur, fest eller ha en liten selfie-fotoseanse med venner. Denne er så liten og kompakt, at du kan ha den med deg i lommen om du vil.

Her får du tak i riktig film.

Les mer om Polaroid 300 her.


Fuji Instax Mini 9: Enklest å bruke

Fuji Instax Mini 9 er ganske brukervennlig med egen selfiespeil og nærbildeobjektiv. Kameraet har automatisk lysjustering, så er det bare å vri på objektivet for å få den lysinnstillingen du vil ha. Det er derfor ikke rart at Mini 9 havner på listen over bestselgere verden over. Enkelt å bruke, fin å se på og lett å bære med seg. Velg mellom flere freshe farger!

Sjekk også: Fujifilm Instax Mini 8

Les mer om Fujifilm Instax Mini 9 her.


Fuji Instax Mini 90 Neo Classics: Retrodesign med moderne teknikk

Moderne teknikk pakket inn i klassisk, stilig design! Det har innebygd blitz og flere kreative bildeinnstillinger, slik som dobbeleksponering og landskapsfoto. Dessuten får du fine nærbilder, med makrofunksjonen!

Skal du bare ha filmen? Det må du huske på! Den får du her.

Her får du tak i Fuji Instax Mini 90 Neo Classics.


Polaroid Impossible l-1: Ta analoge bilder med en app

Dette er det første nyproduserte instantkameraet til Polaroid-format og er utstyrt med både autofokus og blitz. Med smarttelefonen kan du bruke en app som gir deg full kontroll over lukkertid, fjernutløser og flere andre morsomme funksjoner. Med denne blir bildene større, i motsetning til de andre polaroidkameraene hvor bildene kommer ut noe mindre.

Sjekk ut Polaorid Impossible her.


Les også:

Topp 50 beste elektronikk i 2017

Årets rareste julegaver

KitchPro Cornflakes-dispenser