- Kommersiell markedsføring -

Dette er dingsene du trenger for å heve partystemningen betraktelig.

Våren er rett rundt hjørnet, og det er på tide å gjøre seg klar for utepils, hagefester og sene grillkvelder.

Her er partyeffektene du trenger for å toppe hele festen.

Ølbelte

Med dette praktiske beltet kan du bære med deg en hel sekser. Dermed står du fritt til å bruke hendene til hva du vil, for eksempel til å spise grillpølser eller hilse på nye venner.

Les mer om ølbeltet og bestill varen her!

Ølhatt

Hvis du ikke synes beltet var tøft nok, kommer du garantert til å føle deg helt sheriff med cowboyhatten Beer Sheriff. Hatten har plass til to bokser øl, og du kan suge i deg de gylne dråpene uten å bruke hendene.


Les mer om Beer Sheriff og bestill hatten her!

 

Grillforkle med ølbelte

Å drikke øl når du griller gjør matlagingen langt hyggeligere, men det er fort gjort at ølboksen roter seg vekk eller velter når man har så mye å holde styr på. På dette geniale grillforkleet er det plass til hele seks øl. Dessuten finnes det ti andre rom til alt det andre nødvendige, som salt og pepper, sprayflaske med vann, sausflasker og tre ekstra dype rom til grilltang, grillspade og grillgaffel.

Les mer om grillforkleet og bestill varen her!

 

Caps med flaskeåpner

Du har sikkert opplevd denne situasjonen på stranden eller i parken: Ølflaskene er ute av posen, men hvor i alle dager ble det av opptrekkeren? La oss introdusere verdens mest hendige plagg – capsen som jekker ølen din!

Les mer om ølcapsen og bestill varen her!

 

Øteller

Sliter du med å holde orden på hvor mange øl du drikker på fest? Med opptrekkeren Beer Tracker har du alltid kontroll på ølkonsumet.

Les mer om øltelleren og bestill opptrekkeren her!

 

Ølkjøler

Med Beer Tjiller Ølkjøler slipper du å engste deg for at ølet skal bli dovent på en varm sommerdag. Med en smart konstruksjon av polystyren, frysegel og aluminium holder Beer Tjiller Ølkjøler drikken din kald i inntil fem timer. Produktet har fått strålende brukeranmeldelser!


Les mer om Beer Tjiller og bestill kjøleren her!

 

Kjølebrønn

Miljøvennlig, praktisk og fantastisk! Grav en grop i plenen, fyll Cool-Well med drikke, senk den ned, og la bakken kjøle ned drikkevarene. Perfekt til hytta og kos i hagen! Brønnen rommer 24 bokser og en vinflaske.

Les mer om Cool-Well og bestill kjølebrønnen her!

 

Ølseidel

Er du barsk nok til å drikke mjød av en dødninghodeseidel? Da er det bare å bestille Skull Mug først som sist. Skallen rommer en halv liter og ser skremmende realistisk ut.

Les mer om Skull Mug og bestill seidelen her!

 

Mini Beer Pong

Det feteste partyspillet finnes nå i miniformat! Mini Beer Pong er en variant av fullvoksne Beer Pong, men med eget spillebrett, små plastkopper og kastearmer du kan sikte og skyte med. Du skyter i vei en kule som henger fast i en snor – hvis du treffer motstandernes plastkopper, må de drikke opp!

Les mer om Mini Beer Pong og bestill spillet her!

 

Pong Wars: Beer vs. Prosecco

Hva er best – flytende gull eller luksuriøse bobler. Beer vs. Prosecco er en morsom vri på Beer Pong. Her stiller det ene laget opp med ølglass og det andre med proseccoglass. Skyt blink på motstandernes glass for å bestemme hvilken favorittdrikk som er den ultimate partydrikken!

Les mer om Beer vs. Prosecco og bestill spillet her!

 

Mangler du øl? Her får du tak i alt utstyret du trenger til å brygge ditt eget velsmakende fluidum