- Kommersiell markedsføring -

Vi har samlet sammen de aller beste dingsene du kan kjøpe nå. Enten det er spillkonsoller, mobiltelefoner, elektronisk hjelp til hage og hus eller rett og slett ting man må lete litt etter for å finne ut hvorfor man trenger.

Tre ting barn i alle aldre vil elske

1. Verdens minste drone

2. Sphero Ollie

3. Parrot BeBop Drone

Spillkonsoller

De nye spillkonsollene er virkelig blitt gode, og det er vanskelig å velge. Xbox One og Playstation 4 er så avanserte som multimediamaskiner, og så gode at de absolutt bør vurderes som investeringer. Spesielt med alle de gode spillene som er på vei. Hvis du lurer på hvor bra så sjekk her:

Sjekk Xbox One her

Sjekk Playstation 4 her

5 ting som virkelig vil imponere venner og naboer

1. Vooni høyttaler

2. 55 LED-TV Samsung – Tvn som har alt

3. Airwheel S3 – det tøffeste fremkostmiddelet du kan finne

4. Sennheiser HD700 – bedre hodetelefoner skal du lete lenge etter

6. Melitta Caffea Solo – En litt kulere kaffemaskin

ThinkstockPhotos-56518316

4 klassikere gjort på en ny måte

1. Olympus E-PL7 – supert kamera med wifi og selfieskjerm

2. Cleanmate – robotstøvsuger som tar gjør all jobben

3. Dusjhode med LED – fargen viser hvor varmt vannet er

4. Canon PIXMA – enkel og liten skriver til hjemmebruk, trådløs

 

Solcelleladeren Deluxe

solcelleforvandler solstrålene til flere ekstraliv for telefonen eller nettbrettet, slik at du kan koble av uten å måtte koble fra.

Prinsippet er enkelt: Isolcelleladeren sitter det et batteri som blir ladet ved hjelp av de innebygde, høyeffektive solcellene eller en USB-kabel. Med full guffe i batteriet kan du lade mobilen hele fire ganger eller nettbrettet til hundre prosent. Og siden den er så liten, kan du putte den i vesken og lade på vei til jobben, pikniken eller teltplassen. Hvor du enn skal, bør Deluxe få være med.

Enkelt, billig og smart – solcelleladeren Deluxe er like miljøvennlig som den er kraftig.

NB! Bestiller du fra Coolstuff får du leveranse utrolig raskt!

Sjekk bare her

screenshot-www.staples.no 2015-03-19 21-16-17

 

 

Firkantede egg

Dette er morsomt, og veldig gøy. Spesielt for den som har lest en viss Donald-serie. Enkel og grei dings som gjør eggene firkantede. Morsommere enn du aner. Ok, du har ikke veldig bruk for dette…

Her finner du eggene

 

trening

 

Aktivitetsmålere

Det er en grunn til at disse aktivitetsmålerne har blitt så populære, og det er rett og slett fordi de hjelper deg å komme deg opp og i aktivitet. Vekk fra Netflix og Facebook-oppdateringene, og litt mer i form. Vi har noen klare favoritter, som er:

Fitbit Charge HR – Måler steg, kalorier, distanse, aktive minutter, puls, søvntimer og søvnkvalitet. Batteritid opp til en uke.

Fitbit Surge – storebror som er en smartklokke med innebygget GPS

Suunto Ambit3 – sportsklokke for den som tar treningen seriøst

Polar M400 HRM – super, og lekker, kombinasjon av aktivietsmåler og klokke

Garmin Forerunner 620 – for deg som virkelig tar treningen seriøst

leef-ibridgemobilememory64gb(216919)_Extra-2

Det kan være særdeles frustrerende å være tom for lagringsplass på mobilen. Enten det er en såkalt nødvendig oppdatering, en av barnas favorittfilmer, bildene fra gutteturen eller de lagrede e-postene.

Nå kan du få ekstra minne til iPhone og iPad. Det hele monteres raskt og enkelt i samme hull som laderen, og på den eksterne dingsen kan du ha alt fra lagrede filmer (perfekt på ferie) til backup av bilder eller dokumenter. Filene kan hentes raskt og enkelt, og på null, komma svisj kan du mangedoble kapasiteten til mobilen din.

Aldri mer fullt på mobilen for bilder, en ny film eller de siste dokumentene fra sjefen.

Løsningen heter Leef iBridge – og har en veldig grei pris. Den er enkel å bruke, og kobles veldig rask på. Anbefalt for alle med iPad eller iPhone!

Her finner du Leef iBridge 32gb

Her finner du Leef iBridge 64gb

DAB-radio til bilen: Tiny Audio C3

9171763134494

Det er svært mange biler i Norge som ikke er utstyrt med utstyret som behøves for å ta imot DAB-signaler. Hva gjør du? Det finnes flere muligheter.

Har du  en integrert stereo i bilen er  Tiny Audio C3 en super løsning. Den har fått 5 av 6 av både DinSide og ViMenn, og er svært enkel å installere. Lyden blir overført til din vanlige stereo med en AUX-kabel (ser ut som en liten hodetelefon-kabel i begge ender), og dersom du ikke skulle ha den inngangen i din bil så har Tiny Audio en løsning for det også. Da kan du bruke den innebygde FM-senderen som gjør at du bruker bilradioen til å finne den riktige frekvensen. I tillegg kan du koble deg til stereoen med bluetooth også så du kan spille av musikk i bilen med mobiltelefonen, og benytte USB-inngangen som følger med strøm-adapteren til å lade telefonen din. Mye for pengene!

Her finner du den

Beste nettbrett for arbeid:

Microsoft Surface 3

en-MSEEA-L-Surface3-Snupped-Cover-mnco

Dette er virkelig en smart dings. Ett nettbrett som også er en fullverdig datamaskin. Microsoft har kombinert det beste fra nettbrett og laptop. Perfekt for alle som har en jobb som krever at man må være på farten!

Her finner du den

10 geniale ting alle hjem bør ha:

ThinkstockPhotos-1773440811. Google Chromecast – den enkleste måten å få Netflix og mye annet fra telefon, lesebrett og datamaskin på TV-skjermen

2. Vooni splashspeaker – perfekt lyddings for dusjen

3. Beurer Wake-up light – for alle morgenener hvor du ikke blir vekket av morgensolen

4. Withings Home overvåkningskamera – for deg som vil både følge med på hva som skjer hjemme hvis alle er borte eller bare noen

5. Alessi blender – denne blender alt

6. Neatamo wifi værstasjon – jada, vi har YR – men YR har ikke værvarselet for utenfor akkurat der vi bor

7. USB-sentral – du trenger dette med alle tingene som må lades og styres med. Genial for små og store familier og maskinparker.

 

Beste lyspære: Phillips Hue Tap

philips-hue-start-package-wireless-bulb-e27-9w

Lyspærer? Det er kanskje ikke det første du forventet å se her, men Philips Hue har tatt for seg å oppgradere en teknologi som har stått forholdsvis stille i ganske så mange tiår. Philips Hue kobler lyspærene til både nettverket og telefonen din, og gjør det mulig for deg å endre fargen på lyset etter hvordan du selv vil ha det. Dette gjør det mulig å i mye større grad manipulere utseendet til hjemmet ditt, og gir deg en rekke andre bruksområder. For eksempel kan du bruke dem som en del av alarmen din om morgenen, eller la noen av lysene reagere dersom noen ringer deg.

Her finner du pæren

 

Mobiler

samsung-galaxys6blackedge64gb(215593)_Extra-0

1. Samsung Galaxy S7

Design i tillegg til super mobilskjerm, virkelig rask og et særdeles godt kamera.

samsung-galaxys6flat64gbwhite(217165)_Extra-1

2. Samsung Galaxy S6 Edge

Verdens beste mobilskjerm, lynrask med veldig godt kamera.

apple-iphone664gbspacegray(209876)_Extra-0

3. iPhone 6S

Det er telefoner som er raskere, har mer batterikapasitet og som har bedre skjerm. Det er ingen som har flere apper av så høy kvalitet.

 

 

 

OneM9

4. HTC One M9

Metall-telefon i høy kvalitet, svært vakkert designet. God lyd.

 

lg-g3shinegold(203758)_Extra-7

5. LG G3

Kvalitet med god pris. Godt design og mye mer.

 

 

Fujifilm-Instax-Mini-8

Ta øyeblikksbilder på en enkel måte: bare trykk på knappen, og vips så kommer bildet ut av kameraet. Du får et minne for livet som du kan plassere hvor du vil: i lommeboken, på kjøleskapet, i fotoalbumet, på soveromsveggen – til og med i sosiale medier (bare ta et bilde av et bilde). Shoot, Print, Love!

Instax mini 8 fra Fujifilm er liten nok til å ha i veska,  kommer i forskjellige farger, og det beste av alt: det koster ikke skjorta.