- Kommersiell markedsføring -

Dette er sexleketøyene som ville fått selv Mr.Grey til å bestille varene på nett med anonym avsender (noe for øvrig de erotiske butikkene, kanskje ikke veldig overraskende, gjør).

 

motorhead_1

Motörhead sexleketøy

Av alle folk du kanskje har lyst til å fantasere om mens du har kosestund for deg selv så er nok sannsynligvis Lemmy relativt langt nede på listen, men med et skikkelig vibrerende Ace of Spades så går vel det meste. Om det ikke kommer, da. Vi vet ikke helt om Overkill er det du tenker mest på mens du har den gode alenetiden, men en morsom gave til rockeren er det uansett.

Sjekk ut de offisielle (!) Motörhead-sexleketøyene her

 

kmera

Svakom Gaga med kamera for intimfilming

Ok. Vi tar det en gang til. Med kamera for intimfilming. For det er jo akkurat det som manglet i ditt sexliv? Var det dette Snapchat ble funnet på for?

Sjekk det utrolige leketøyet her 

Sexy undertøy til de sexy lekene? Sjekk her

Love Robot Machine

Robotene kommer til å ta over det meste, det er det ingen tvil om. Så du kan med en gang sikre deg ved å investere i denne Love Robot Machine. Hvem trenger vel menn?

Sjekk den ut her

autoblow

Autoblow

Hvem trenger vel andre mennesker for en god blowjob? Autoblow gjør jobben så det står etter. Suck, honey, suck – blow is just an expression!

Sjekk det superkraftige sexleketøyet her

tmb_400X500_FFFFFF_19189

Bonnie Rotten fantasy doll

Ja, vi har sett slike dukker før. Det vi «falt» for her var at den har «removable pussy & ass». Akkurat.

Sjekk dukken her

tmb_400X500_FFFFFF_8533

Engangsvaginaer

Det er ikke tull, men Tenga flip-hole (hei!) har konseptet med engangsvaginaer. Eller hva det nå enn var dette skulle late som det var. Vi falt litt ut av hele greia som ser mer ut som noe fra en Kubrickfilm.

Se på greia her

 

kiiroo-pearl2_2

Teledildonisk sett

Vi falt for navnet, og så begynte vi å kikke på det, og så er det jo litt koselig da med sexleketøy for langdistanseforhold. Så heter det teledildonisk…

Sjekk teledildonien her

 

pisk

Gullpisk med Swarowski

Skal du piske bør du gjøre det med stil!

Sjekk pisken her

electrastim

Electrastim

Ja, kjære, nå har jeg kjøpt noe skikkelig morsomt her. Bare vent litt, må lese denne 300 siders manualen først. Dette ligner mer på en koffert for en avansert drill enn noe annet. Alle sexleketøy burde for øvrig komme med egen cd med lydeffekter.

Sjekk det her

PS! Det er nok mer sannsynlig at selveste Mr.Grey ville likt disse offisielle 50 shades-produktene.