- Kommersiell markedsføring -

Vi har sett på det beste av dingser, elektronikk i stort og smått, som er det beste du kan kjøpe nå. Alt fra hodetelefoner til nytte og mobiler.

Under får du våre absolutt beste anbefalinger til tingene du bør investere i. Enten til deg selv eller til noen som fortjener det til jul.

Det hele starter med strøm, og to nødladere.

Jumpstart Powrbank – denne nødladeren for bilen er rett og slett genial. Se nærmere på den her. 

GP Powerbank – en skikkelig kraftplugg av en nødlader. Se nærmere på den her. 

hodetefloner

De beste hodetelefonene 2016

Fra det ypperste til det beste, det mest praktiske og det deilige. Her er hodetelefonene vi drømmer om.

Beyer Dynamic T5P – Highend-hodetelefoner for den som kun vil ha det beste. Se nærmere på den her. 

Sennheiser Momentum G M2 – Strålende hodetelefoner som legger seg over ørene. Svært god lyd. Se nærmere på dem her.

RHA T20i – ørepropper med helt vill lyd. Se nærmere på dem her. 

Sony MDR-1000X – skal du ha noise cancelling fra øverste hylle er dette hodetelefonene. Se nærmere på dem her. 

Monster Isport intensity – våre favoritter av løpehodetelefoner fungerer meget bra. Se nærmere på dem her. 

Bose Soundsport Wireless – trådløse ørepropper med veldig god lyd. Se nærmere på dem her. 

Sennheiser HD 2.30 – fine hodetelefoner med god lyd for den som liker komfort. Se nærmere på dem her.

personlig

De beste dingsene for personlig pleie 2016

Skal du ha det bra med deg selv er det fint med personlig pleie, men klarer du på forhånd å se hvilken dings over som kvinner sannsynligvis bruker uten at du ser det?

GHD Platinum styler – innovativt fra markedslederen. Sikrere for håret er den også. Se nærmere på den her. 

Womanizer Pro 40 hvit – den ser kanskje ut som en hårnapper, men den har helt andre bruksområder. Innovativt og kun for kvinner. Se nærmere på den her.

Foreo iris Eye Massager – dette ble favoritten til det amerikanske magasinet Popsugar de den kom. Se nærmere på den her.

Forea Luna – denne ansiktsvaskeren for menn er strålende, og bør brukes av de fleste mannfolk. Se nærmere på den her. 

Oral B Genius 8000 – dette er tannbørstenes Rolls Royce. Munnen din vil elske deg om du har denne. Se nærmere på den her. 

Withings Body Cardio – supersmart vekt som du faktisk har veldig lyst på. Se nærmere på den her. 

tv

De beste TV’ene 2016

LG 70UH700V – dette er favoritten for deg som ønsker en super-tv til fotball og film. 4K. Her finner du den.

Samsung 55 SUHD – rask, pen, UHD 4K og en pris som ikke skremmer alt for mange. Her finner du den. 

Panasonic TX-65DX900E – supertv med høy pris og svært høy kvalitet. Her finner du den. 

hjemme

De beste dingsene til hjemmet 2016

Beam prosjekter – en bærbar filmfremviser eller bare en veldig avansert lampe? Se nærmere på den her. 

Netatmo Welcome Camera – overvåkningskamera med ansiktsgjenkjening for ekstra sikkerhet hjemme. Se nærmere på den her.

NEXA smarthjem – dette er smarthjem slik vi liker det. For det fungerer enkelt og greit. Se nærmere på det her. 

HP Deskjet 3720 – bitteliten mulitfunksjonsskriver som lar deg skrive ut direkte fra telefonen. Se nærmere på den her. 

Zykel WRE6505 – enkel forsterker for trådløse signaler hjemme som settes rett i stikkontakten. Se nærmere på den her.

Trax Play GPS tracker – GPS-tracker som viser hvor barna dine er. Perfekt for skibakken og utelek. Se nærmere på på den her. 

Withings Termo – termometeret som bør være i alle hjem. Se nærmere på det her. 

 

minimaskiner

De beste nettbrett, lesebrett og minimaskiner 2016

Det var lettere å definere hva en datamaskin var den gangen de var så tunge at du måtte ringe på fasttelefonen for å få med en venn for å slepe dem inn. Uansett så har vi her samlet datakraft av den veldig bærbare typen.

Apple iPad Pro – så ble lesebrett til datamaskiner fullverdig sett. Meget imponerende. Se nærmere på den her.

Microsoft Surface Pro 4 – dette er hakket vassere, og hundre prosent optimalisert for arbeidssituasjonene dine. Se nærmere på den her. 

Lenovo Chromebook 100s – superenkel datamaskin med Chrome som fungerer slik som du skulle ønske. Se nærmere på den her. 

Lenovo ThinkPad X1 Yoga – for deg som bare vil ha det aller beste. Se nærmere på den her. 

Huawei MediaPad M2 10.0 – nettbrett for deg som vil se film og høre lyd. Se nærmere på det her. 

Amazon Kindle Paperwhite – Skal du lese digitale bøker er dette den beste måten å gjøre det på. Se nærmere på det her. 

Kindle Voyage – storebroren og den nyeste versjonen. Enda bedre leseopplevelse. Se nærmere på den her.

gaming

Det beste innenfor spill og gaming 2016

Nå er vi klar over at det er omtrent som å si ridende rytter til hest, men for de over 40 snakkes det vel oftest om spill og så omvendt for de under. Uavhengig om du bruker fritiden på å se andre folk spille eller gamer selv så har vi plukket ut noen favoritter.

Nintendo NES Classic Mini Edition – Retroutgave av Nintendo med 30 spill innebygget. Inklusive Super Mario. Se nærmere på den her.

Sega Ultimate Portable Game console – dette er en retrokonsoll med skjerm for bærbar gaming av klassiske Sega-spill. Se nærmere på den her.

Atari Flashback 7 – for de eldste gamerne så kan man spille de aller mest klassiske spillene. Se nærmere på den her. 

Logitech HD Pro Stream Webcam C992 – supersmart webkamera for live-streaming, samt svært enkel for å bruke for å tilpasse bakgrunn for sending på for eksempel Twitch. Se nærmere på den her.

Playstation VR Bundle – vi tror det er Playstation som kommer til å avgå med seieren i første VR-runde. Ser meget bra ut. Se nærmere på den her.

Nvidia Shield Tablet K1 – fullverdig super oppløsning på tablet i strømming. For alle gamere som vil ligge litt på sofaen… Se nærmere på den her

Corsair H1500 7.1 Gaming headset – full surround i hodetelefonene. Vi elsker det. Se nærmere på det her. Se nærmere på det her

Xbox One S 1TB – den oppdaterte versjonen av Xbox One er intet mindre enn strålende. Se nærmere på den her. 

Playstation 4 Pro – det samme kan sies om det som har blitt omtalt som den siste Playstation slik vi kjenner det. Se nærmere på den her. 

mobiler

De beste mobiltelefonene 2016

Den beste mobiltelefonen som var på markedet var Samsung Galaxy Note 7, men det var i så fall om man ikke tok med i beregningen at telefonene brant opp. Noe som kan sies å gjøre telefonen til et godt stykke unna den beste på markedet. Under er de modellene vi mener er de beste du kan kjøpe på markedet nå. Telefonene er rangert under etter pris og ytelse. De tre toppmodellene øverste med to medium modeller og en rimelig til slutt.

Apple iPhone 7 Plus – super toppmodell med høy pris og høy kvalitet. Modellen med 256 GB koster 10 989 kroner. Her kan du kikke nærmere på den.

Samsung Galaxy Edge S7 – svært god og vannavstødig telefon med fin sideskjerm. Modellen med 32 GB koster 7 799 kroner. Her kan du kikke nærmere på den.

Huawei P9 Plus – toppmodell som holder seg veldig bra opp mot Samsung og Apple til rimeligere pris – 6 585 kroner. Her kan du kikke nærmere på den. 

Sony Xperia X Performance – telefon i mellomklassen til god pris med gode funksjoner – 5 290 kroner. Her kan du kikke nærmere på den.

Huawei Honor 8 – mobil i mellomprisklassen med godt design og gode funksjoner for prisen på 4 499 kroner. Her kan du kikke nærmere på den. 

Huawei P9 Lite – rimelig telefon med gode funksjoner for prisen. Ser bra ut og fungerer også godt for 2 690 kroner. Her kan du kikke nærmere på den. 

smartings

De beste smartklokkene og treningsarmbåndene 2016

Smarte klokker og treningsarmbånd finnes det snart flere av enn mobiltelefoner, og det å navigere mellom de forskjellige kan være vanskelig.

Fitbit Blaze – den første virkelige smarte klokken fra Fitbit har sinnsyk god batterikapasitet og meget smart på alle måter. Her kan du ikke nærmere på den.

Samsung Gear S2 – de første smartklokkene fra Samsung var dårlige. Så kom denne. Ypperste klasse. Her kan du kikke nærmere på den.

Fitbit Charge 2 – meget godt treningsarmbånd som kan vekke deg med vibrering. Måler pulsen døgnet rundt. Her kan du kikke nærmere på den.

Huawei Watch Classic – strålende smart klokke med vakkert design, virker både med Android og iOs. Her kan du kikke nærmere på den.

Garmin Fenix 3 Sapphire – sportsklokken for den som er kresen, seriøs og vil ha det absolutt beste. Her kan du kikke nærmere på den.

Suunto Spartan – sportsklokken for Triathlonutøveren. Måler godt, nøyaktig og for det meste. Her kan du kikke nærmere på den. 

speakers

De beste høyttalerne og bærbar lyd 2016

Det er ikke lenger slik at høyttalere trenger å kjøres hjem med egen tilhenger for å gi god nok lyd, og mye av den beste lyden har også blitt bærbar.

Liberatone One – vakker høyttaler med 12 timer batteri, svært god lyd og tåler vær av de fleste slag. Her kan du kikke nærmere på den. Her kan du kikke nærmere på den. 

Apple Pill – Beats Pill het de før, men fikk Apple-navnet. Fine høyttalere med god nok lyd og fett design. Her kan du kikke nærmere på den. 

Sonos Play:5 II – Skal du ha trådløs lyd hjemme kan du nesten ikke gå feil med Sonos. Strålende på alle måter. Her kan du kikke nærmere på den. 

Bose Soundtouch – et meget godt alternativ til Sonos er Bose med vakker skjerm og enkel styring. Her kan du kikke nærmere på den. 

Star Wars Bluetooth Speakers – lyden er ikke så god som på mange andre høyttalere, men hvem bryr seg? Her kan du kikke nærmere på den.

Sony Soundbar HT-RT5 – god soundbar med fin pris som gir spesielt god lyd blant annet på sport. He kan du kikke nærmere på den

hvitevarer

De beste hvite varer og kjøkkenutstyr 2016

De hviteste varene er ikke lenger like,vel vi kan si det rett ut: Kjedelige. De som du finner under er ikke det.

Fisher & Paykel DD60 – denne oppvaskmaskinen har to geniale skuffer. Vasker raskt, godt og sikkert. Her kan du kikke nærmere på den.

Bosch WAWH2668SN Homeconnect – sjekk hvordan det står til med vaskingen av klær mens du er borte med Homeconnect. Her kan du kikke nærmere på den.

Liebherr CBN – dette er kjøleskapets Rolls Royce med franske dører. Sjekk det her.

Steba Sous SV200 Pro – deilig sous vide som klarer det meste av matlaging for den som har krav. Sjekk den her. 

Witt by Kuvings – den beste juiceren vi har vært borte i. Sjekk den her.

Wilfa kaffekvern – høykvalitets kaffekvern til de fleste behov. Sjekk den her. 

Og det du må ha i 2017: DAB-radio

Adapter til bilstereo – dette er dingser du kobler til det utstyret du allerede har i bilen ved å motta DAB-signalene, og gjøre de om til FM-signaler som den gamle radioen din sender ut til høyttalerne. Med disse kan du også ofte koble til smarttelefonen for å strømme musikk.

Her finner du Denver DAB-10

Her finner du POP YourCar-adapter

Du kan også vurdere en helt, ny moderne bilstereo slik som denne gode modellen fra Pioneer.

Utstyr tilpasset din bil finner du her ved å skrive inn ditt bilnummer her

Philips Internet radio DAB+/FM – her får du alt i en pakke med god lyd

Philips AE5020 – kul radio med retro design

Denver DAB-33 – en svært rimelig DABradio som dekker mange behov

Soundmaster NR545 – retroanlegg med DAB, LP-spiller og CD

Sangean WFR-28C – avansert radio med mange muligheter for digital radio, nettradio og DAB i tillegg til Spotifymuligheter

Her er noen ekstra favoritter:

Verdens minste drone

Vooni høyttaler

Melitta Caffea Solo

Dusjhode med LED

Beurer Wake-up light

Vooni splashspeaker

Google Chromecast

Og, til slutt: Zoomer Kitty – hvorfor kjøpe virkelig katt når du kan få robotkatt?