- Kommersiell markedsføring -

Julen er over og det betyr bare en ting: salg, salg, salg!! Vi har funnet 10-dingsekupp du bør få med deg nå.

Smartklokke fra Sony

Imponerende smartklokke som er like nyttig uten smarttelefonen. Fyll den med musikk, spor aktivitetene dine og finn det du leter etter ved å gi en kommando. Med denne går du aldri glipp av noe. Det som skjer i mobilen din, vises enkelt og greit på håndleddet ditt.

Nå får den til -40% hos CDON!

Bestill din Sony Smartwatch her.

 

Playstation 4 + Star Wars Battlefront

Om du ikke fikk denne under juletreet i år, kan du gjøre selv et kupp på gaven alle vil ha. Playstation 4 får du nå til -17% hos CDON, inkludert årets spill; Star Wars Battlefront !

Bestill din Playstation 4 her.

Disney-klassikere på DVD

Vi spådde at dette kommer til å bli årets julegave 2015, og det har vist seg til å stemme. Lageret var nesten utsolgt hos CDON, og nå er den tilbake. En hel DVD-samling med alle Disney-favorittene! Ikke nok med at den er tilbake, men du får den nå til -33%.

Bestill din DVD-samling her.

DAB-radio

Geneva XS har alle egenskaper som en vanlig radio, men den er også sinnsykt lekker. I tillegg er Geneva godt kjent for å levere god lyd. Da kan det vel ikke bli bedre? Du får den i hvit, sort og rød.

Geneva Sound XS leveres selvfølgelig med DAB+ (som blir standard fra 2017, når FM-nettet legges ned) og er kompatibel med iPhone og iPod.

Bestill den her.

iPhone 6s

Apple har nok en gang finjustert brukervennligheten og laget en skikkelig bra telefon. 3D-touch, 12MP kamera som kan filme i 4K, raskere CPU og GPU og selvsagt premium design.

Den kommer i gull, hvitt, sort og selvfølgelig rosa!

Sjekk ut iPhone 6 S

Film fra 49,-

CDON har opptil 70% på mange varer, og et av de aller beste salgene er salg på bøttevis av DVD-er! Kanskje du trenger ny DVD til samlingen din?

Sjekk ut salget her.

Panasonic Lumix systemkamera

Få fantastisk kvalitet på både stillbilder og video med dette kameraet fra Lumix. DMC-GF7 har nye stoppfunksjoner som gjør det enklere å ta handsfree selfies. Med en Buddy Shutter-innstilling får du et bilde når to ansikter dukker opp ved siden av hverandre i bilderuten. Face Shutter-innstillingen aktiveres gjennom at du vinker med hånden foran ansiktet. Du kan også redigere bildene dine og gjøre underverk med dine selvportrett. Sjekk ut Panasonic Lumix her.

Hodetelefoner som alltid holder følge

Blir du ikke irritert når øreproppene dine alltid bare detter ut når du trener? Med denne fra Sony er hodetelefonene dine alltid med deg.

Bestill de her nå til 50%!

Drone fra Syma

Om du alltid har ønsket deg en drone, så er denne dronen et godt valg. Syma S5SW har seks aksers gyro som gjør denne dronen meget stabil i luften, uansett om du flyr innendørs eller utomshus.Siste skrik blandt dronene er FPV (First Person View) som lar deg se hva kameraet ser. Du laste enkelt ned en app (gratis) og koble smarttelefonen til Syma S5SW Wifi og du kan nå se kameraet ser på skjermen på telefonen. Du fester mobil på senderen og det blir som å sitte i dronen.

Nå er dronen satt ned 50%! Bestill den her.

Selvgående støvsugerrobot

Det nyeste innen støvsuger-verdenen er de selvgående støvsugerrobotene som med et enkelt tastetrykk kan støvsuge hele hjemmet ditt. De roterende sidebørstene gjør det enkelt å fange støv og hår enkelt opp.

Bestill den selvgående støvsugerroboten Emerio her.