- Kommersiell markedsføring -

Det er ikke bare dybden på dekket som er viktig.

Nå som vintersesongen snart er i gang, må mange av oss bytte dekk på både bil og sykkel. Men har du tenkt over å sjekke lufttrykket på de nye dekkene dine? Kjører du med feil trykk i dekkene vil dette gå utover kjøreegenskapene og drivstoffbruket.

Kjøpe vinterdekk? Spar tusener på å kjøpe dekk på nett!

Smart dings

På vei til jobb eller skole innser du plutselig at noe er feil, og du oppdager at luften i sykkeldekkene har gått ut. Så da tenker du at du må bruke tid på å se etter en bensinstasjon, eller stå og svette med den gamle sykkelpumpen? Neida, det trenger du faktisk ikke –  ikke hvis du går til anskaffelse av en geniale pumpe med trykkmåler.

Ekstra viktig på bil

Denne pumpen er fra Coolstuff og fungerer både på bildekk, sykkeldekk og på fotballer, eller med andre ord på alt som skal holde et spesifikt lufttrykk.

Når det kommer til bil er det ekstra viktig og miljøvennlig å passe på at dekke er fylt opp med riktig mengde luft. Rullemotstanden ved for lavt trykk blir høyere, og dette resulterer i at bilen forbrenner mer drivstoff enn den ellers ville ha gjort. Dekkene slites i tillegg mindre hvis de er fylt med riktig mengde luft.

 

 

LED-skjerm og lommelykt

Pumpen er veldig enkel i bruk og krever ingen store anstrengelser fra din side. Still bare inn ønsket trykk og sett i gang den elektriske pumpen til måleren viser riktig mengde.

Du leser enkelt av lufttrykket på LED-skjermen i enden av luftpumpen. Utskiftbare munnstykker som passer til de fleste sykkel- og bildekk, baller og luftmadrasser følger med.

To LED-lamper i den ene enden av pumpen gjør at du kan bruke den som lommelykt i tillegg. Se nærmere på pumpen her. Pumpen lader du enkelt opp i et vanlig strømuttak eller i bilens sigarettenner.

Se flere spesifikasjoner og bilder av pumpen her.

 

Dette følger med i esken:

  • oppladbar luftpumpe med trykkmåler
  • to ledninger tilpasset vanlige strømuttak og sigarettenneren i bilen
  • silkepose til å oppbevare pumpen og tilbehøret i
  • tre munnstykker til sykkel-/bildekk, baller og luftmadrasser
  • instruksjonsbok

Les mer om pumpen og hvordan du bruker den her.

 

Kjøpe vinterdekk? Spar tusener på å kjøpe dekk på nett!