- Kommersiell markedsføring -

Det er ingenting som motiverer mer enn fremgang på trening. Vi liker å sette oss mål som drar oss opp og frem. Noe som kan gi oss det lille ekstra når sofaen frister mer eller når du er i ferd med å gi opp. Vi trenger en gulrot.

Enten du vil komme i bedre form, løpe 10 km på en time eller har planer om å løpe maraton, trenger du å se progresjon. Mange investerer i pulsklokker og treningsarmbånd, som har eksplodert i popularitet i Norge. Det er ikke overraskende. Med den beste teknologien og funksjoner som gir deg all informasjonen du måtte trenger, fungerer de bedre enn PT på treningssentre.

Har du ikke tenkt å investere i en pulsklokke, finnes det alternativer som er mye mer vennlige i prisen! Bruker du apper som Runkeeper, MapMyFitness eller Endomondo? Da er Wahoo Blue HR Pulsbelte noe for deg!

1fb969a4fb0ad5b625555f75cd7bbaf2Les mer om pulsbelte her

Så enkelt er det

Wahoo Blue HR Pulsbelte fester du enkelt rundt brystet og kobler sammen med iPhone eller Android via Bluetooth. Du kan justere lengden på det elastiske båndet slik at både du og samboeren eller venninnen kan bruke det. Din puls registreres under hele treningsrunden slik at du får detaljert info om dine resultater!

Wahoo Blue HR Pulsbelte holder stålkontroll på din puls under treningsrunden. Deretter har du også noe å skryte av i lunsjpausen på jobben! Les mer om pulsbelte her

Når pulsklokker gjerne koster et par tusenlapper, kan du kjøpe pulsbelte til en superpris!

0f2a1c53d77521db73a90b750a379196

En klokke til hverdag og trening

Har du kanskje lyst på et treningsarmbånd som både er bra og lommebokvennlig?

Da er Fitbit Charge din nye treningskompis!

ø3Les mer om Fitbit Charge her

Denne kan du bruke hele dagen, ikke bare under treningsøkten, for eksempel når du er ute og går eller jogger, eller bare rusler til kaffetrakteren på jobben. Armbåndet logger all informasjon om hvor mange steg du tar, hvor langt du går, hvor mange kalorier du forbrenner, og hvor mange minutter du er aktiv.

Det som er virkelig kult er imidlertid at du kan synke det med smarttelefonen: Funksjonen for innringer-id viser deg navnet på dem som ringer til deg, på Fitbit Charge-skjermen!

Se alle fargene og få mer informasjon om dette geniale treningsarmbåndet