- Kommersiell markedsføring -

Ute etter en ny bok, men dårlig utvalg i hyllene på Kreta? Her er løsningen.

Nå kan du ha med hundrevis av bøker på tur, uten ekstra vekt og plass. Med Storytel kan du lytte til bøker på din mobiltelefon!

Storytel ligner på tjenester som Netflix, Wimp og Spotify. Dette er en abonnementstjeneste der du kan lytte ubegrenset til lydbøker via en mobil-app eller fra din laptop/pc for kun 169,- i måneden. Hvis du har iPhone, iPad eller Android kan du også lese ubegrenset med e-bøker, og enkelt veksle mellom lesing og lytting.

Prøv Storytel gratis i 14 dager

 

For de voksne

Velg mellom krim, skjønnlitteratur, noveller, historie, personlig utvikling, fakta eller økonomi for å nevne noen. Bla deg gjennom titler og forfattere og finn din e-bok eller lydbok.

Du får i tillegg boktips, de nyeste bøkene og se hva som ligger på topplisten.

Sommerens bokperle

Stoner

Av: John Williams

John Williams’ roman fra 1965 har gjenoppstått som en av fjorårets største leseopplevelser. «Stoner» har høstet fantastiske kritikker og omtaler i både inn- og utland. Et språk, en stemning og en historie som langsomt trekker deg inn i en verden som er både vond og fin på samme tid.

Dette er rett og slett en perle av en bok, perfekt til ferielytting. I dette nyhetsbrevet kan du også lese om hvordan Kim Haugen synes det var å lese inn denne boken.

Klikk her for å se mer

21737

«The girl on the train»

Av: Paula Hawkins

«Rachel takes the same commuter train every morning. Every day she rattles down the track, flashes past a stretch of cozy suburban homes, and stops at the signal that allows her to daily watch the same couple breakfasting on their deck. She’s even started to feel like she knows them. ‘Jess and Jason,’ she calls them. Their life as she sees it is perfect. Not unlike the life she recently lost. And then she sees something shocking…»

Klikk her for å se mer 

 

12322

En mann ved navn Ove

Av: Fredrik Backman

En humoristisk og varm historie som samtidig sier noe viktig om oss selv og vår tid.Ove er 59 år. Han kjører Saab. Til tross for at han ble sparket som styreleder i borettslaget for flere år siden (i det som Ove selv bare omtaler som «statskuppet»), klarer han ikke å la være å blande seg inn. Han sjekker at alt er på stell, og at ingen bryter reglene. Men når det nyinnflyttede paret i nabohuset er så uheldige å ødelegge Oves postkasse, blir det opptakten til en humoristisk og hjertevarm historie om rufsete katter, uventet vennskap og kunsten å rygge med tilhenger. Det som skjer, kommer til å forandre en mann og et borettslag for alltid.

Klikk her for å se mer 

20304

Kommisjonen – Bableperler

Av: Johan Golden, Atle Antonsen

Hør de beste bableperlene fra radioprogrammet Kommisjonen med duoen Antonsen og Golden.

Klikk her for å se mer 

 

Ro i baksetet

200299942-001

Skal du ut og reise med barn, er det mye logistikk og planlegging som må til. Lange timer på fly eller i bil gjør at barna ofte kan kjede seg, bli rastløse eller bilsyke.

Med favorittboka på ørene, vil det fort bli stille i baksetet. Storytels lydbøker kan lyttes til fra datamaskinen, via strømming til din mobil – eller lastes ned til offline på mobilen, slik at du enkelt kan ta med deg Storytel når du er ute og reiser.

Bøker, i større grad enn film og spill, utvikler barnas fantasi og er fin variasjon i feriehverdagen. I tillegg er det bra for språkutviklingen å høre på lydbøker.

Og bøkene velger du enkelt ut i fra alderstilpassede kategorier.

Klikk her for å se mer 

barn_og_ungdom

 

Prøv Storytel gratis i 14 dager

 

Ubegrenset lytting til lydbøker (iPhone, iPad, Android)

Ubegrenset lesning av e-bøker (iPhone, iPad, Android)

Veksle enkelt mellom lytting og lesing

Tusenvis av titler på norsk, engelsk og svensk

Last ned opptil 5 bøker til offline av gangen

Ingen bindingstid

Finn ut mer HER

st

Les også:

Dette blomstertrikset kunne du ikke

Dette sier skjegget ditt om deg

Dette er sykkelen for alle