- Kommersiell markedsføring -

Du har sikkert sett dette kameraet henge rundt halsen til bloggere, på Instagram eller på andre sider i sosiale medier.

Olympus Pen E-PL7 er en ekte perle. Kameraet kommer med  WiFi,  ekstern blits og selfie-skjerm som gjør dette essensiell til bloggere, foreldre eller folk som rett og slett elsker å ta bilder og dele dem kjapt.  Dette er et perfekt kamera som du kan bære med deg hvor enn du går uten stress.

Bestill her.

kkSølv, Hvit, Sort

LCD-skjermen kan vippes til å bli et selfie-kamera og det er bare å trykke på skjermen for å få ordentlig fokus. En vippbar skjerm er ikke noe nytt, men Olympus har et unikt design som gjør at skjermen kommer heller under enn over. Et pluss er at dine selfies ser mye bedre ut når du faktisk kan se på skjermen som er rett under linsa. Når du tar på «selfie-mode» slår kameraet automatisk på en timer på 1 sekund. Et lekkert selfie-kamera rett og slett.

Olympus E-PL7 1442 II R White

Om du vil dele dine bilder med en knapp kan du gjøre det også . Det er bare å lese av QR-koden på kameraskjermen på mobilen, for å koble dem sammen for trådløse overføring og fjernstyring av kameraet, med mobilen. Vi vet vi ikke klarer oss uten filter, men med ditt Olympus-kamera slipper du å bekymre deg for det.

elg mellom flere filtre for å gjøre dine bilder mer kunstneriske. Olympus har også en videofunksjon som gjør dette kamerat enda kulere!

 

Andre funksjoner

WiFi

Den innebygde WiFi-tilkoblingen i Olympus E-PL7 lar deg enkelt dele bilder med venner og familie på sosiale medier, blogger osv.

Ingen kabler, bare trådløst rett fra kamera til smarttelefonen din!

16,1 megapiksler og Live MOS-sensor

Olympus E-PL7 har en 16,1 megapikler Live MOS-sensor-sensor som jobber sammen med en rask bildeprosessor vil du kunne få skarpe og klare bilder.

3″ touchskjerm med mulighet for selfie

Det er enkelt å bruke og det tar de perfekte selfiene. Med den nedfellbare LCD-skjermen slipper du

å tenke på at hånden min kommer i veien og bildene blir skarpe og fine.

 Olympus E-PL7 1442 II R White

«Når jeg skal ut er det viktig at alt ser bra ut, og mitt PEN E-PL7 passer perfekt til stilen min. Det ser sofistikert og stilig ut, og den lille størrelsen gjør at jeg kan ta det med overalt. Alle detaljer er bare perfekte.» – en bruker til Olympus.no