- Kommersiell markedsføring -

Mange plages med tørre lepper, og nå som gradestokken kryper nedover det tid for å pleie huden enda mer. Det er flere årsaker til tørre lepper. Noen kan kjenne at leppene er tørre fordi man er tørst, mens andre har eksem eller utsatt for væromslag. Kombinasjonen av kalde temperaturer utendørs og tørt inneklima kan gi tørre lepper. Dette er grunnen til at tørre lepper er mest utbredt om høsten og vinteren.

Slik får du myke lepper året rundt:

1. Skrubb vekk døde hudceller med en leppeskrubbe

The Lip Scrub Crème Brulee gjør tørre og sprukne lepper myke og smidige. Med hint av vanilje, kremete karamell og sukker. Denne ble raskt en slager, og er fortsatt super å bruke når man vil fjerne sprukne lepper.

Anbefalt bruk: Masseres på leppene med sirkelbevegelser når du føler at leppene er altfor tørre. Tørk bort med papir og avslutt med leppepomade etter bruk.

iStock_000045416116_XXXLarg

2. Ha en god leppepomade med deg til enhver tid

African Red Tea Exfoliating Lip Salvation fra Ole Henriksen har medpleiende ekstrakter og afrikansk rød te som er rik på antioksidanter. Afrikansk rød te styrker overhuden,bremser aldringsprosessen og pleier huden.

Tranebærfrøolje tilførerfuktighet og styrker huden med omega-3 og 6.
Grapefrukt, appelsin og tangerinekstrakt virker oppfriskende, aromatisk og strammer opp huden og linfrøolje tilfører fuktighet med linolensyre.

Burt’s Bees Lips er 100 % naturlig leppepomade som beskytter leppene mot kulde, fukt, samt pleier leppene mot sprukne lepper. Denne er bestselger i USA og England! Bestill den her.

iStock_000020660831_Double

I tillegg bør du gjøre dette:

  • Drikk tilstrekkelig med vann
  • Ikke plukk biter fra leppene – det kan nemlig forverre istedenfor å hjelpe
  • Ikke slikk deg rundt munnen, da risikerer du nemlig å fjerne fettstoffer fra leppene.
  • Vitaminmangel kan gi tørre lepper, så om du mistenker noe bør du dra til legen!

Kilder: Helsevesenet.no

Trenger du nytt kredittkort? Sjekk sammenligningen under: