- Kommersiell markedsføring -

Med denne innovasjonen kan du sette fra deg sykkelen hvor du vil.

Det å komme ned i bakgården og oppdage at sykkellåsen er klippet over og sykkelen borte, er fryktelig trist. Og vi kjenner fort på en irritasjon mot alle de vi mener kan være potensielle sykkeltyv-kandidater.

Deretter innser vi at vi ikke kommer noen vei, men bare må bite i det sure eplet og investere i en ny sykkel. Og kanskje en enda bedre sykkellås. Men vil den holde?

Bikeblok er fremtidens sykkelholder – sjekk den ut her!

Sykkelblokken for designleiligheter

Det aller sikreste er nok å ta med seg sykkelen inn i oppgangen, og kanskje helt inn i leiligheten om du bor i urbane strøk, samt på arbeidsplassen. Og nå har det kommet et nytt produkt på markedet som skal gjøre akkurat det litt enklere, nemlig en kloss i betong ved navn Bikeblok, som lar deg sette fra deg sykkelen hvor som helst.

I klossen er det skåret inn en sprekk som passer til for- eller bakhjulet, slik at du enkelt kan setter sykkelen fra deg hvor du måte ønske. Du slipper å oppta en vegg, stenge inne alt yttertøyet med sykkelen e.l. Og det beste av alt er at sykkelen står helt trygt.

I leiligheten, boden, på jobb, i garasjen eller parkeringsanlegget

Bikeblok veier hele 18 kilo og trenger dermed ikke skrus fast. I tillegg er den trukket med lær slik at den ikke skal gi merker i gulvet. Den er først og fremst beregnet på deg som bor i leilighet og trenger et sted å oppbevare sykkelen, men kan også være fin å bruke på jobb, for oppbevaring i garasje eller private parkeringsanlegg o.l.

Du får tak i sykkelklossen Bikeblok på tilbud nå til kun 499,- (Ord. pris 1299,-) hos Unikia, som er et produktutviklingsselskap som har spesialisert seg på å fremme nordisk produktinnovasjon. Og er du redd for søle i gangen bør du sjekke ut sykkelsokken Velosock som Unikia også forhandler.

Under kan du også se noen andre smarte produkter på toppselgerlisten hos Unikia

Klikk her for å se nærmere på Bikeblok

 

5 smarte bestselgere hos Unikia

 

Gnist Charging Wallet (på salg nå!)

 

Se mer på produktet her!

 

 Softest sky-tøfler

 

Se mer på produktet her!

 

Hårvekk

Se mer på produkter her!

 

Tacoserver

 

Se mer på produktet her!

 

 

Expain Relax Back

 

 

Se mer på produktet her!

 

Les også:

Jaktproduktene vi velger oss nå

Basisplaggene han må ha i høst

10 spektakulære hotell i verden