- Kommersiell markedsføring -

Nå kan du få et soft og delikat nattlys til alle husets rom.

Er du lei av å famle rundt i mørket på jakt etter smukken til minstemann, et glass vann til deg selv? Eller hva med å forsøke å finne klær i skapet, i mørket, uten å skru på lyset å vekke partneren?

Behagelig luksus

Månedens smarteste nyhet, som også tilfører hjemmet et snev av luksus, er det nye LED-baserte nattlyset Bedlight. Lyset, som består av to LED-lister samt en bevegelsessensor, slås på ved bevegelse og lyser mykt og behagelig opp et ønsket området.

Se video av Bedlight LED-nattlys her!

Man slipper altså å skru på full flombelysning midt på natten, og kanskje vekke andre som befinner seg i samme rom, samtidig som man får det lyset man trenger. Står du tidlig opp om morgenen kan du også få god nytte av det behagelige lyset, for eksempel om skal finne klær i skapet.

Enkel montering

Nattlyset festes enkelt langs sengens nedre kant, sokkellisten på kjøkkenet, inni garderobeskapet eller et annet sted du skulle ha bruk for litt soft lys. Det styres som nevnt av en bevegelsessensor og tennes dermed så fort man setter beina på gulvet eller skaper bevegelse på annen måte. Supersmart også på barnerommet for deg som har små barn, på badet eller i gangen.

Her kan du lese mer om Bedlight LED-nattlys

 

 

Les også:
Dette er årets julegave 2017
Gaver til han som elsker å lage mat