- Kommersiell markedsføring -

De siste somrene har baderinger vært en av de største trendene på sosiale medier. Vi kunne rett og slett ikke få nok av kjendiser, bloggere og venner som lastet opp festlige bilder på Instagram der de poserer, soler seg eller nyter drinker på enorme baderinger med fantasifullt design.

De morsomste baderingene forsvant på rekordtid fra butikkene i fjor, og skal du fylle Snap og Instagram med herlige sommerbilder i 2018 der du flyter på svaner, enhjørninger eller ulike frukter, må du være rask.

Gå direkte til baderingene hos Coolstuff her!

Gå direkte til baderingene hos Nelly her!

 

Eller sjekk vår guide under:Påfugl

Baderingen som tar av på sosiale medier nå er denne som David Beckham har nylig tatt bilde med. Skyndt deg før den blir utsolgt!

 

Her får du tak i den.


Smiley Poop

Denne får du tre for to på nå hos Coolstuff. Sjekk den ut her.


Gull svane

Du får tak i den her!


Pizzaslice bademadrass

Klikk deg den hjem her!


Donut-badering

Hvor søt er ikke denne? Både Justin Bieber og Reese Witherspoon har instagrammet den, noe som potensielt sett gjør dette til verdens beste eller verste flyteleke.

Du finner den her.


Enhjørning

 

Fullt oppblåst måler den 2,7 meter, så du får plass med god margin og litt til. Gjør som Kendall Jenner og skaff deg denne!

Klikk den hjem her.


Hvit svane

 

Denne oppblåsbare svanen blir 1,8 meter lang og har perfekt flytekraft slik at den passer til både plasking og avslapping. Mens andre trår vann for å holde seg flytende, har du det flott med en flyte-flåte.

Se flere bilder her.


Kirsebær

Sjekk den ut her.


Banan

Float Banana

Her får du tak i den!

 


Se et stort utvalg av baderinger hos Coolstuff her!

Gå direkte til baderingene hos Nelly her!


Den oppblåsbare sofaen ble en bestselger i fjor!


De to siste årene har det vært ville tilstander etter den oppblåsbare strandfavoritten, og mange farger var utsolgt allerede i mai. Det er ingen grunn til å tro at Softybag 2.0 ikke skulle bli en suksess også i 2018.

Denne oppblåsbare loungesofaen trenger du ikke å blåse den opp selv, for det fikser den på egenhånd. Softybag 2.0 er det hotte om dagen og fåes i flere farger. Den blir nok poppis på festivaler, strender eller i hagen på en varm sommerdag.

Softybag 2.0 er laget av slitesterk nylon og kan stå på de fleste underlag. Den er liten og lett å ta med i posen. Mye enklere enn å prøve å slepe sofaen ut av stua!

Skaff deg årets sommerprodukt her – Softybag 2.0 går fort unna!