- Kommersiell markedsføring -

imagesI 1977 kom konsollen som etter hvert fikk navnet Atari 2600. På mange måter den første virkelige spillkonsollen på markedet i verden. Nå har Atari samlet 101 spill fra deres historie, som også inkluderer de oppfølgende konsollene, i en og samme retrokonsoll – Atari Flashback.

PongKonsollen inneholder også to håndkontroller, og kan kobles direkte til din TV. Spillene ligger inkludert i maskinen, og startes direkte i konsollen.

Retrokonsollen, som vil passe alle som opplevde den aller første spillrevolusjonen i verden, kommer i slutten av november i et begrenset antall. En perfekt julegave, med andre ord, for de som er gamle nok (godt over 40 år er nok normen for de som vil like denne).

hqdefaultSpillene som er med er klassikere som Frogger, Asteroids, Pong, Centipede, Hangman, International Soccer og Yars’ Revenge – på mange måter de største spillklassikerne som finnes.

Konsollen, med to kontrollere og 101 spill, koster 799 kroner.

Du finner den her

Hvis du skal kjøpe en retrogave til en litt yngre målgruppe så kan Nintendo Classic Mini Edition være en annet valg, eventuelt Sega Classic game Console.