- Kommersiell markedsføring -

Her er de rareste julegavene til den som har alt – inkludert sans for humor!

Er det vanskelig å finne ut av hva du skal kjøpe i julegave til den som har alt? Her er tingene han eller hun garantert ikke har fra før, og helt sikkert ikke har forventet å få. Sjekk ut disse produktene. Den du gir gaven til vil definitivt få seg en god latter, for disse julegavene er rare og morsomme.


Toalettbasket og toalettgolf

Å sitte på toalettet er ikke det morsomste man gjør i livet, så hvorfor ikke lære seg noe fornuftig mens man gjør det?

Med disse rare, men geniale, produktene gjør du «nr. 2» om til en lek. Bli en racer i enten basketball eller minigolf, men pass på at du ikke blir sittende for lenge. En ting kan vi med sikkerhet si, og det er at vedkommende som får disse julegavene vil reagere med en god latter.

Basket Golf


Gigantiske bjørnetøfler

Med disse gigantiske bjørnetøflene på føttene holder du deg varm og god – perfekt til de dagene da du bare vil subbe rundt hjemme.

Bjørnetøfler her


Stygge julegensere

Definisjonen av en stygg julegenser er at den ofte er glorete med julemotiv som skriker etter oppmerksomhet. Jo mer pynt den har, jo styggere er den. «The ugly Sweater»-trenden startet i USA på 80-tallet, med Bill Cosby som pioner, ifølge magasinet Time.com.

Fester med temaet «stygge julegensere» har blitt en trend i Norge, så dette er et kreativt og morsomt plagg du kan gi i julegave.

Les også: Sjekk disse stygg-kule julegenserne.

Til hanTil henne


Bluetoothhansker 2.0

Du vet når du later som at du snakker i telefonen med hendene dine. Vel, med disse hanskene later du ikke som lenger. Disse hanskene er nemlig trådløse, så på en kald vinterdag slipper du å ta av deg hanskene for å svare telefonen. Denne julegaven er derfor ganske rar-smart.

Hansker her.


Havfrue-pledd

Kjenner du noen som alltid har hatt en drøm om å være en havfrue. Da er dette den perfekte gaven til vedkommende. Det er en litt spesiell julegave, men veldig deilig å ha på sofaen. Der hører den hjemme.

Havfrue-pledd her.


Drinksjakk

Sjakk er kanskje ikke det mest spennende spillet, men denne varianten gjør det klassiske spillet med en gang veldig interessant. Klarer du å fullføre en runde med drinksjakk?

Drinksjakk her.


T-Rex kostyme

Julegaven for vedkommende som har en indre dinosaur i seg. Med dette kostyme blir du med en gang festens midtpunkt.

T-Rex kostyme her.


Litter Kwitter

Med dette produktet kan du faktisk lære katten din å bruke ditt vanlige toalett. Du elsker katten din, men vi regner med at du helst skulle sluppet dens bæsj. Om vedkommende du skal kjøpe gave til har katt er kanskje dette en idé.

 

Litter Kwitter her.


Gun alarm clock

Om den du skal kjøpe julegave til sliter med å stå opp om morgenen er denne rare gaven et alternativ. Å stoppe ringingen på denne ringeklokken krever nemlig litt aktivitet. Den har en innebygd målskive som sørger for at du får en skikkelig pangstart på dagen. Skyt på blinken med den medfølgende IR-pistolen for å få slutt på ringingen.

 

Gun alarm clock her.


Pooch Selfie

Denne dingsen er genial når det kommer til å ta selfier med hunder. Med denne tar du vellykkede selfier og portrettfoto av din firfotede venn. Fest Pooch Selfie på smarttelefonen din, og klem på ballen for å få den til å pipe. Da har du fanget oppmerksomheten til hunden din. Pass på at du tar av produktet når fotoshooten er over. Du vil jo ikke at hunden skal bite tak i ballen og stikke av med telefonen din.

Pooch selfie her.


Les også:

De perfekte julegavene til han som har alt

Topp 10 gensere for menn