- Kommersiell markedsføring -

Flere eksperter spår at dette produktet blir årets julegave!


Hvert år klør vi oss i hodet over hva i all verden vi skal kjøpe til våre kjente og kjære i julegave. Det er ikke nødvendigvis mangel på fantasi eller utvalget – heller det motsatte. Det er det store utvalget av produkter som ofte gjør «julenissearbeidet» svært vanskelig.

Vi ønsker tross alt å gi bort noe som både er nyttig og gir mye glede over lengre tid. Derfor er det lurt å lese seg til hva andre anbefaler og hva markedet spår til å bli det «nye store». I år har elektronikkbransjen kåret Sonys hodetelefoner WH-1000XM2 til årets julegave og alle som er glad i musikk, sitter med hodetelefoner på vei til, på og fra jobb bør ta en titt på disse.

Les mer om produktet her.

Glimrende støydemping

Dette er en av markedets aller beste hodetelefoner med støyreduksjon!

Hodetelefonene tilbyr ikke bare eksepsjonell rå lyd, de er i tillegg utstyrt med kunstig intelligens som ikke bare hører alt som skjer på utsiden av øreklokkene med doble mikrofoner, men også forstår direkte hva som lager lyder slik at hodetelefonene skal kunne tilpasse seg og fjerne uønsket lyd og støy utenfra.

Les mer om produktet her.


Smarte høretelefoner

Dette er virkelig smarte høreklokker. Med hjelp av Sony Headphones Connect-app og Sense Engine-teknologien kan du selv sette egne innstillinger når det gjelder hvor mye lyd du ønsker skal slippe gjennom fra utsiden. Du kan selv velge å slippe inn beskjeder som går over lydanlegget på flyplasser, kollektivtrafikk og lignende eller stenge all mulig lyd ute. Hodetelefonene tilpasser seg etter dine bevegelser som synkroniseres gjennom din smarttelefon.

Med High Resolution Audio får du bedre lyd som gjør at du kan høre alle musikkens nivåer ut over et utrolig stort frekvensområde.

Les mer om produktet her.

Les mer om produktet her.


Lyd og passform tilpasset deg

Sony WH-1000XM2 hodeklokker er utstyrt med en mengde fantastiske egenskaper som ha imponert både kunder og eksperter. Listen over hvordan disse høreklokkene tilpasser seg deg, dine omgivelser og gir den en glimrende opplevelse er lang;

  • Med Bluetooth kan du tilkoble din Android eller iOS-enhet som smarttelefon eller nettbrett til hodetelefonene for å streame musikken direkte uten kabler.
  • Med usynlig touch-kontroll på den ene øreklokken kan du enkelt tappe eller sveipe med fingeren for over den for å justere lydnivå, bytte spor eller håndtere mobilsamtaler.
  • Med en equalizer i Headphones Connect-appen kan du også aktivere justering av atmosfærisk trykk for å få best mulige tilpasning etter deg til deg som bruker. Det er snakk om størrelse på hodet ditt, øynene dine, mengden av hår, om du bruker briller og når du sitter på fly.

Her finner du årets julegave!