- Kommersiell markedsføring -

Norge er fantastisk vakkert ute om vinteren, men nå som minusgradene sniker seg på er det mye som er hyggeligere å gjøre inne. Du kan pakke deg inn i et varmt teppe mens du spiller gøyale brettspill med familie og venner, eller du kan lage god mat på en gøyal måte.

Vinteren er uansett sesongen hvor du kan tilbringe koselige kvelder inne uten å ha dårlig samvittighet. Vi har samlet en liste over ting du bare må ha.

Snug Rug DeLuxe – pledd med ermer

pledd

Har du noen gang irritert deg over at pleddet faller ned fra skuldrene når du skal gjøre noe annet enn å slappe av i sofaen? Her er løsningen! Et pledd med ermer som ikke stopper deg fra å gjøre andre ting, samtidig som du holder deg god og varm.

Les mer her

Dagslyslampe

d6aa79dee489790a84c3988d12f32664

Syntes du det er vanskelig å stå opp når det er mørkt og trist ute om morgningen? Denne lampen vil gi deg en liten følelse av sommertid, da den sakte men sikkert lyser slik ekte sollys gjør. Du blir rett og slett vekket av en stimulert soloppgang.

Les mer her

Cozy Boots

sokker

Disse deilige tøflene er perfekte nå som det er ekstra kaldt ute. Varm dem i mikrobølgeovnen i 90 grader og de holder seg gode og varme i hele to timer. Føttene fortjener virkelig ekstra kos i vinterhalvåret, så holder du deg frisk og rask.

Les mer her

Bean Boozled Jumbo Spinner Jelly Belly

bean

Med Bean Boozled får du underholdning for enhver, enten det er vennegjengen eller familien. Spillet inneholder «Jelly Beans» med forskjellige smaker, noen er fantastisk gode, mens andre kan gi deg en spesiell overraskelse. Dette spillet inneholder tre ting alle elsker – spise godteri, spille spill og se andre spise noe de ikke liker.

Les mer her

Multikonsollen Super Retro Trio

super-retro-trio

Har du lenge vært på jakt etter konsollen hvor du kan spille alle de gamle spillene dine? Vel, vi har funnet den! Denne konsollen gir deg muligheten til å spille de gamle spillene du trodde du hadde glemt, og alle kan spilles på samme konsoll.Dette blir garantert en suksess med innekosen i vinter.

Les mer her

KitchPro Mini Donut Maker

donut

Denne lille maskinen er perfekt enten du skal lage dessert til deg selv eller til et selskap. Donutmaskinen fungerer som et vaffeljern, men lager fantastisk gode minidonuts i stede! Hvis du syntes det er vanskelig å lage fine donuts alene, er denne maskinen noe for deg.

Les mr her

Spa Jelly Bath

19894cf4f4bbc712ead4918e54be597f

Frister det med et varmt bad etter en kald dag ute? Jelly Bath vil gi deg en badeopplevelse utenom det vanlige. Den gjør det vanlige badevannet velduftende og mykt, et ordentlig spa verdig.

Les mer her

Shiatsu Fotmassasje

2456f09bf7fb466722dcb4e3535d259b

Er du rett og slett for sliten til å ta et langt bad finnes det andre alternativer. En deilig fotmassasje er deilig for slitne vinterføtter, og vil gjøre innekosen enda bedre. Ta gjerne et fotbad etterfulgt av de myke Cozy Sooks.

Les mer her

Popkornmaskin

5d1cc1bec6dacd27535fdce4b59f9627

En popkornmaskin er morsomt for både store og små. Denne utgaven ligner på en ekte popkornmaskin du ser på kino, utrolig kul! Bland smør og popkorn, og se det poppe helt til snacksen er ferdig. Etterpå kan hele familien samles for et slag med Bean Boozled.

Les mer her

Snøballkrig

d31593391787891547a0903f0ca90602

Er du av typen som absolutt ikke vil være ute når det er snø og kaldt ute? Eller kjenner du kanskje noen som kun vil være inne? Hvis dere på tross av dette fortsatt vil ha snøballkrig finnes det gøyale alternativer. Dette settet gir deg alt du trenger til en skikkelig snøkrig uten at du trenger å kle deg for minusgrader.

Les mer her

 

Se hele utvalget til Coolstuff her