- Kommersiell markedsføring -

Det er ingen grunn til å lide mer enn nødvendig.

Har du begynt å nyse mye? Tett nese og irriterte øyne har blitt hverdagskost? Da har du sannsynligvis pollenallergi.

I så fall kan en luftrenser være redningen både hjemme og på jobb. Og vi anbefaler deg å bli bedre kjent med AirFree E50 som har blitt kåret til en av verdens beste luftrensere.

Pollen og astma

Astma gjør det vanskelig å puste. Noen er født med astma, mens andre kan utvikle det i en senere alder. Symptomene varierer fra person til person, men de fleste føler seg tungpustet eller opplever tetthet i brystet.

Pipelyder når du puster, er også vanlig. Et annet symptom kan være hoste, men hoste er vanligere hos barn med astma enn hos voksne.​

Fellesnevnere for de fleste allergier er støvmidd, pollen og dyrehår som utløser allergiske reaksjoner.  Alt dette finnes i luften rundt oss og det er nettopp der en luftrenser kan hjelpe. Airfree er til salgs i over 50 land og er blitt kåret til en av de beste luftrenserne på markedet i USA.

I hjemmet

 

p2

 

AirFree er altså en luftrenser som kan motvirke og dempe problemer som hodepine, puste-relaterte allergier, allergi og astma. AirFree eliminerer husstøvmidd, bakterier, sopp, virus, pollen, allergener, og andre mikroorganismer i luften.

Luftrenseren har dokumentert effekt og du kan lese mer om dette HER. Det finnes i tillegg en video som viser hvordan luftrenseren virker.

Airfree fungerer på samme måte som når man skal sterilisere vann. Når vannet koker blir mikroorganismene eliminert. Tilsvarende drar Airfree luften gjennom apparatet, og varmer den umiddelbart opp til 200 grader. Dette fører til at luften steriliseres. Luften avkjøles inne i Airfree før den slippes ut igjen i rommet. Renere luft hjelper deg å fungere bedre i hverdagen. Tenk deg selv hvor dårlig du sover når soverommet ikke er luftet eller fullt av støv.

På arbeidsplassen

Vi puster inn 10 000 luft hver dag. Et rom med mange mennesker og kanskje datamaskiner fører ofte til dårlig og tett luft. Dette igjen bidrar til hodepine og andre plager som kommer med at vi ikke får i oss nok ren luft.

Luften inne er faktisk mer forurenset enn luften ute. Det er støv, sopp, bakterier og andre mikroorganismer som vi heldigvis ikke ser, men som absolutt er tilstede i luften vi puster inn.

 

Fakta om AirFree E50

  • For rom opptil 24 m²
  • Veldig effektiv
  • Enestående patentert teknologi
  • Ingen vedlikehold er nødvendig
  • Lydløs
  • Bruker lite energi
  • Portabel
  • Ren og miljøvennlig teknologi
  • Ingen ozon- eller ion-utslipp
  • Prisvinnende design

 

Trenger du luftrenser til et større rom kan du sjekke ut Airfree P100 som forbedrer luften i rom opptil 50 m2.

Ønsker du å se flere bilder og lese mer om luftrenseren eller andre praktiske dingser, finner du alt på Et Enklere Liv.

Les også:

Derfor er dennne hageslangen genial

Her er det nyeste innen treningsarmbånd