- Kommersiell markedsføring -

Skal du gi bort mobiltelefon i julegave i år? Da er det en av disse som gjelder. Vi har funnet frem 9 mobiler som har scoret bra i tester, og som kan brukes av de fleste. De koster fra 500,- og oppover, så her er det noe for de aller fleste.

Google Nexus 5X

lg-google-nexus-5x-32gb-svart

Google fortsetter å finne produsenter for sin Nexus-serie, og etter å ha funnet ut at fjorårets Nexus 6 ble noe for stor for de fleste har de gått tilbake igjen til 5-serien. Nexus 5X er produsert av LG, som også laget den svært populære Nexus 5.

Nexus 5X kommer med fingeravtrykksleser på baksiden av telefonen, et bra kamera, og en ny USB-standard for lading. Den nye USB-pluggen gjør at du endelig ikke trenger å lure på hvilken side som er opp lenger, og lader telefonen svært mye raskere en foregående USB-kabler. Telefonen fikk terningkast 5 i en test utført av Tek.no.

Samsung Galaxy Edge S6

71-2189

Tar du kollektivtrafikk i Oslo skal det mye til å unngå å se de gigantiske plakatene som markedsfører Samsungs kraftmaskin. Galaxy Edge S6 er kåret til årets mobil i julegavekåringen til Elektronikkbransjen, og er en av de første mobilene med bøyd skjerm (men ikke den aller første). I test har telefonen blitt omtalt som: «En av de flotteste mobilene vi har testet» (TU.no), «Den beste Android-telefonen til nå» (DinSide.no), «Et smykke av en supermobil» (TEK.no).

LG G4

lg-g4-leather-32gb-brun

Det første du kanskje legger merke til med denne telefonen er det herlige designet, og den unike avslutningen med lær på baksiden av telefonen. LG G3 ble en stor suksess da den ble sluppet i 2014, og fikk en rekke gode anmeldelser. LG G4 fortsetter å dra inn gode anmeldelser, både basert på utseende og yteevne.

Nokia 225

nokia-225-svart

Hvorfor må alle telefoner være så dyre? Noen ganger har du bare behov for en telefon som er enkel å bruke, og som har lang battertid. Nokia har gått tilbake igjen til å lage enkle mobiltelefoner, og med det får du både billige og gode telefoner. Nokia 225 er en fin telefon for barn og eldre, og de som trenger en utrolig battertid. Mobilen kan stå 864 timer standby, noe som er hele 36 dager!

iPhone 6S

71-3106

Den er dyr, men det er nok likevel liten tvil om at dette er den telefonen de fleste nordmenn vil håpe på å få under treet. iPhone er fortsatt en av de beste mobiltelefonene som produseres, og iPhone 6S er ikke noe unntak.

Sony Xperia Z5

sony-xperia-z5-premium-32gb-krom

Dette er ikke mindre enn verdens første telefon med 4K-oppløsning. Sony Xperia Z5 samler det beste av Sonys teknologi inn i én telefon, slik at du får en av de kraftigste telefonene på markedet.

Google Nexus 6P

huawei-google-nexus-6p-32gb-gra

Google har slått på stortromma og kommet med to telefoner i år. Denne varianten av Nexus 6 er mindre enn forgjengeren, og produsert av Huawei i stedet for Motorola. Telefonen er forholdsvis ny på det norske markedet, men anerkjente nettsteder som WIRED og TechRadar. Større og kraftigere enn 5ern.

https://www.dustinhome.no/product/5010887739/google-nexus-6p

Caterpillar CAT S50

caterpillar-cat-s50-8gb-svart-solv

Mobiltelefonen til de som trenger noe som tåler en trøkk! Til daglig produserer Caterpillar gravemaskiner, hjullastere og lignende (ja, til og med sko), og nå har de også kommet med sine hardbarka smarttelefoner. Smarttelefonen er støv- og vanntett, ripemotstandig, og registrerer trykk på skjermen selv om fingrene dine er våte – også tåler den en trøkk!

HTC One M8

htc-one-m8s-16gb-gra

For spill-entusiasten. HTC One M8 skal være en av de kraftigste mobilen på markedet, og fungerer visstnok utmerket til mobilspill (DinSide.no). Mobilen er omgitt av et robust metall-deksel , og høyttalerne på telefonen skal være av de beste på markedet.