- Kommersiell markedsføring -

Plutselig var søndagen der…

Helt ærlig – du vil ikke løpe rundt på kjøpesenteret på lørdag med et slips i hånden. Her der 8 tips til farsdagsgaver far virkelig vil ha, som du rekker å få tilsendt om du er ute i siste liten.

 

kollasj-gaver

1. iPad-brett

Hvor deilig ville det vel ikke vært å fått servert kaffe, frokost og iPad på sengen? Det er vel ikke annet enn den perfekte gaven på farsdag, på førstkommende søndag. Så kan det jo hende du og barna kan låne den litt innimellom – perfekt også for late lørdager og servering av barn foran TVen.

Her sikrer du deg den perfekte gaven!

 

2. Balaklava

Skal han være kul i bakken i år, er det ingen vei utenom. Dyrebalaklavaene er superpopulære, i tillegg til både varme og behagelige, samt laget av et bakteriehemmende materiale.

Vi digger reven, men katten er en tøffing, orangutangen passer den humoristiske og pandaen den myke. Hunden kommer inn i november – den ar det visst mange som identifiserte seg med!

Klikk her for å sjekke de ut!

 

3. Bacon maker

Alle fedre elsker bacon, så hvorfor ikke gjøre han glad ved å investere i en boks som fikser perfekt bacon i mikroen på 1-2-3? Stekeosen i kjøkkenet blir du også kvitt, og det overflødige fettet ligger igjen i boksen, så her er det gevinst til flere. Denne garanterer vi far blir ekstra glad for.

Her finner du baconboksen

 

4. VR Box headset m/fjernkontroll

Fly jagerfly, kjør berg og dalbane eller dykk ned under havoverflaten! Det er blant alternativene far kan more seg med om du kjøper denne fine VR Boxen til han. Fra deg og barna selvfølgelig, så kan dere også teste litt.

Klikk her for å sikre deg denne

 

5. En romantisk gave…

Dersom lommeboka er ekstra slunken, er det lov å pynte seg litt for far på søndag. Sørg for barnevakt, eller vekk han ekstra tidlig og vis at du faktisk har planlagt det hele ved å investere i en lekker sløyfe som setter en ekstra spiss på dagen. Eller seansen.

Klikk her for å sikre deg sløyfen!

 

6. Opplevelse – SpaDag på The Thief

 

spadag-paa-the-thief-8

 

Hvilken mann ville vel ikke blitt glad for massasje, lunsjbuffet, full tilgang til SPA-avdelingen på The Thief samt sjelero, frukt og te? Et deilig avbrekk i en ellers hektisk hverdag – vi mener dette er gaven du bør gå for om mannen trenger en deilig pause fra alt. Tid til å stoppe opp, nyte og bare være.

Her finner du Spa-dealen!

Litt mer? Sjekk ut Luksus SpaDag & Gourmet her!

 

7. Opplevelse – Øl og matkurs i Oslo

 

oel-og-mat-6

 

Er kjæresten din glad i øl? La han få noen timer med opplæring og testing av øl, og kombinasjoner av mat og øl, med Ølakademiet i Oslo. Hvilken type mat velger du til hvilken type øl, eller omvendt, hvilke glass skal du bruke til de ulike øltypene. La han nyte en fireretters meny med utsøkt øl til, og godt selskap med andre interesserte.

Her kan du lese mer om mat- og ølkurset!

 

8. En kortweekend

 

reise

 

Denne burde vært på førsteplass, fordi når man reiser bort får man virkelig stoppet opp og kjent at man lever, men noen synes kanskje en reise er i dyreste laget for en farsdag.

Men det er en gave til to… Kanskje trenger både mor og far en liten pause fra hverdagen.

Velg en by som er overkommelig på en helg, og book middag på et par restauranter med god rating. Våre romantiske favoritter er Amsterdam, Brussel, Reykjavik, Riga (Billig!) og Gøteborg (Billig!)

Sjekk hoteller her!

Sjekk eksklusive hoteller her!

Book rimelig fly her!

 

 

Andre tips er Batman-badekåpe, Mr. Perfect nøkkelring og luksus-lakris!

Sjekk flere tips på dingsebutikken Coolstuff.no

 

Husk at Black Friday nærmer seg.

Her kan du holde deg oppdatert på de viktigste salgene og kampanjene!