- Kommersiell markedsføring -

Med de rette redskapene gjør matlagingen seg selv.

Det trenger ikke å være så krevende å lage en god festmiddag, og med noen smarte triks i baklomma blir det enda enklere. Eller med andre ord- smarte produkter.

For eksempel vil en tallerkenvarmer holde maten varm på tallerkenen lengre, på på den måten gi deg bedre tid. Og en automatisk visp vil passe sausen mens du tenner fakler og ønsker gjestene velkommen.

Her er 8 kjøkkenprodukter vi ønsker oss på kjøkkenet nå! Husk at bestillingsfristen på nett for hele Norge er i dag, mens dersom du bor på Østlandet kan du bestille tom. 21 desember.

 

Lyst til å ønske velkommen med is-lykter alla Snøfall?

Her finner du de!

 

kjokken-smart

 

1. Tallerkenvarmer – et must

Varme tallerkener holder maten varm, og er en livredning om du skal servere flere. Lunken mat ødelegger faktisk mer enn du tror.

Ikke overvurder dine egne evner, men invester eller ønsk deg en tallerkenvarmer. Her finner du det!

 

2. Sous vide for saftig mat

Samme hva slags mat du skal lage, så smaker den saftige maten best. Og garantert saftig mat får du med Sous Vide. Svoren fikser du uansett under grillen helt til sist!

Klikk her for mesterkokkenes hemmelighet! 

 

3. Smart Cutter – sparer tid

Dropp skjærebrettet og skyll og kutt maten rett i gryta eller panna. Enklere blir det ikke, og tidsbesparende til tusen.

Her finner du Smart Cutteren!

 

4. Stirr – automatisk visp

Det ringer på døra og du må åpne. Og der brant sausen seg gitt!!! Den sjansen tar vi ikke, og derfor investerer vi i den smarte, orginale Stirr-vispen, som passer til alle typer kokekar og kjeler, kan reguleres med tre hastigheter, og redder hele middagen for deg når du må ta deg to minutters pause fra kjøkkenet.

Her sikrer du deg den!

 

5. Pølsemaskin til barna

Du trenger ikke stresse med å lage mat til barna i tillegg til å forberede de voksenes festmiddag. Invester i en pølsemaskin, og la barna ordne seg selv. Enkelt, og dessuten er pølser lik fest for de aller fleste barn.

Her finner du den! 

 

6. Magisk dekanter

Vinen er halve festmiddagen, og skal den være på sitt beste må den luftes og serveres med rett temperatur. Tommelfingerregelen er at du skal legge rødvinen inn i kjøleskapet 30 minutter før den skal drikkes, og ta hvitvinen ut 30 minutter før den skal drikkes. Så må du dekantere med en «magic dekanter» som tilfører passelig med luft.

Her finner du en slik på tilbud til kun 298,- nå

 

7. Kitchenaid håndmikser – en hjelpende hånd

En håndmikser er et must, i hvert fall når desserten skal fikses raskt og du ikke vil trekke frem hele kjøkkenmaskinen. Vi mener den er gull på kjøkkenet, men velg en dessert du kan lage i forveien så slipper du stress i siste liten!

Nå får du Kitchenaid håndmikser på tilbud til kun kr 1198,- i tillegg. Sikre deg denne her!

 

8. Dessert-kaffe

Pass på at kaffen står i stil til måltidet. Du vil ikke servere tynn trakterkaffe etter et mektig måltid, men heller en fyldig og god kaffe som supplerer desserten.

Investere i en presskanne til de viktige anledningene, så er du på trygg grunn.

Her finner du det! 

 

Les også:

Dette kjøper du på designersalget!

Gaven ingen bytter!

Her er opplevelsesgavene du gir til jul